Aseka deletedmom43191 oo maşallah ben biraz endişeliyim haftam biraz erken diye inşallah suni sancı işe yarar 🥹
DENIZ_55 deletedmom43191 hadi gözün aydın cnm güzel haberlerini bekliyorum sag saglim bebegini kucağına almayi nasıp etsin inşallah inşallah kolay şu gibi doğumun olsun inşallah banada dua et dogumum güzel geçsin inşallah 🥰
deletedmom43191 DENIZ_55 amin inşallah o kadar çok korkuyorum ki biraz önce çocuklarıma sarıldım ağladım 😭😭😭
Damla_g28 deletedmom43191 sonunda dogurcan he gününde belli oldu 😘😂😂😂 rabbim kolay eylesin inşallah hayırlısıyla dogurrrrrr
Aseka deletedmom43191 benim ilk doğumum olmama ihtimali daha da yükseliyor sanki 😂 2-3 bebekler daha erken gelir diyorlardı bebişin keyfi içeride iyi galiba ❤️
DENIZ_55 deletedmom43191 ya kıyamam bende bugün eşime dedim dogum içim.gun aldığım.zaman ağlarım.dayammama ameliyata kadar dedim 🥹
deletedmom43191 Aseka ne alakası var canım ilk doğumunu suni ile yapıp gayet rahat geçiren de var öyle kendini sıkıntıya sokma 🥰
Mahinur-12 deletedmom43191 o kadar çok istiyordun ki 😂 en azından günün belli olmuş sevindim senin adına bende bekliyorum bakalım az kaldı son 10
deletedmom43191 DENIZ_55 sen beni cuma gör çocuklarımla vedalascam evden çıkacağım ne kadar çok ağlarım dogumhanede telefonda yasak nasıl haber alcam çocuklarımdan inşallah hemen doğum yapıp servise geçerim cocuklarimi görür konuşurum 🥹🥹🥹
DENIZ_55 deletedmom43191 inşallah cnm sitres yapma güzel şu gibi doğumun olacak inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah
deletedmom43191 Sueee bende öyle bugün gittim pazar giderim çarşamba giderim cuma sabah 9 da doğuma gitcem doktor 9 da burda olursun dedi 🥰
deletedmom43191 DENIZ_55 inşallah inşallah 🥰🥰🥰 hepimiz sağlıklı hayırlı şekilde kavuşalım inşallah 🥰🥰
Ayse71 deletedmom43191 Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaAllah Allah bi avazda kurtarsın inşaAllah 🥰🤲🏻