Fatmanur12345 deletedmom43191 yaa ne güzel kız bot bakmışsın o güne kadar kendi sancın ile doğurmuşsun
Fatmanur12345 deletedmom43191 yaa anladım canım sağlıkla tek sancıda kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻😍🌹🥰
FRVP20 deletedmom43191 canım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah her posta en samimi şekilde cevap veriyorsun Rabbım kolay doğum yapmayı nasip etsin sqğ salim al kızını kucağına 💖💖😘
Happyka deletedmom43191 canım ben 41 haftalıkta kendi sancımla doğum yapmıştım evde 6 saat çektim. Hastaneye gittim 15 dakikada doğum yapmıştım . 2 doğumda suni sancı yaptılar bilerek anam ağladı 🤣
Mahinur-12 deletedmom43191 yarabbim şükür 😂burda en çok senin doğum yapmanı bekliyoruz galiba hayırlı gelsin brbegin inşallah 🤲
YavruKurtveAnnesi deletedmom43191 duam seninle, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn 😍😍
deletedmom43191 Aleyy_53 canım sen yazdigin gibi cevap vermemi istiyosun ama bu mümkün değil 2 çocuğum var ilgilenmem gereken eşim var yazdıysan bekle yazarım müsait olduğumda
Mahinur-12 deletedmom43191 o kadar çok istiyordun ki 😂 en azından günün belli olmuş sevindim senin adına bende bekliyorum bakalım az kaldı son 10