deletedmom43191 doktorum bana gün vermişti 8 kasım sabah gel suniyle doğurtucam dedi doktorum il dışına gidecekti haftamda iyiydi bende kabul ettim mecburdum çünkü 1 ay doktorum yoktu
Neyse günümü aldım hazırlığımı herşeyimi tamamladım
7 kasım gece sancılarım başladı hoppalaaaa 😄😄😄
Gece 12 de başladı 3 de şiddetlendi
Hastaneye gidip sürekli alttan açıklık baktırmamak için evde sancımı pişirmek istedim ama her sancı geldiğinde duşa girdim
Sabah 7 oldu artık nefes gitti takatim kalmadı bayılacak gibiydim giyindim hazırlandım evden çıktık hastane Eve 10 dakika bile değil ama yok yola bitmiyor sanki
Eşimde dedi dur börek vs alayım da aç kalma yahu böreğin sırası mı be adaaaam ben ölüyorum 🤦♀️🤦♀️😄
Neyse hastaneye adım attık şükür asansörde bir sancı geldi tamam dedim oldu bu iş 😄
Doktorum o esnada geldi sen geç açıklık baksın nstye bağlayıp sunini versinler bende ameliyata giriyorum acil ameliyat çıktı çıkınca açıklık ilerlemişse doğuma alırım
Tamam dedim geçtim doğum haneye açıklık baktılar başıma bir anda 10 hemşire döküldü bebeğin kalp atışını dinleyen acil doğum hazırlığı yapan çığlıklarla doktoru arayan hepsi bir birine karıştı
Ben baygın ama gram nefes alamıyorum
Hemşirenin doktoru arayıp hocam koşun açıklık 9 cm bebeğin başı gelmiş dediğini duydum aboooooo doktor da ameliyatta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️hastayı uyutmuş direk doğuma çıkmış 😫😫😫 arabada gelmiş bebeğin başı meğer
Kıyafetli doğurdum bacım üstümü soyunma ya fırsat olmadı yani o ameliyat kıyafetini giyemedim
5 dakika sürmedi bebeğin çıkması çünkü zaten yarısı dışardaydı 😁😁😁😄😄😄😄
İnşallah seninde böyle suniye gerek kalmaz sancın gelir