Eliffcetinn1 36+5 hala bir isim bulamadık hem farklı hem güzel olsun diye uğraşırken isimsiz kalacak bebeğim 🥺
Girlmama Eliffcetinn1 poyraz, emir, taha erkek bebeğim olsa atlas koyacaktım ama iyi ki kızım olmuş 🤣 bu sene hep atlas var oğlum olursa poyraz ve emir çok hoşuma gidiyor
M_Ahlas Eliffcetinn1 Ahlas❤️ Anlamı: saf, halis anlamına gelen bu isim iyi yürekli, temiz kimse manası da taşımaktadır. Allah’a halis olarak yönelmiş ihlaslılıkta ileri dereceye varmış kul ve en halis, en temiz, iyi ahlaklı, iyi niyetli anlamları da bulunmaktadır.
ctctct Eliffcetinn1 farklı değiller ama Selim, Ozan, Oğuz hem tınısı hem anlamı bana güzel gelen isimler bunlardan seçeceğim ben de 🩵
Bal_kupum Bzm Yusuf ismi, İbranice kökenli “Yosef” (יוֹסֵף) kelimesinden türemiştir ve kelime anlamı olarak “artırmak, eklemek, çoğaltmak” demektir. Bu anlam, Tevrat’ta Hz. Yusuf’un annesi Rahel’in, Allah’ın ona bir oğul daha vermesi dileğiyle ona bu ismi vermesine dayanır. Arapçaya da aynı anlamı koruyarak geçmiştir. bilginize
BusraKaya02 Bzm ilk defa duyuyorum aksine güzel anlamları var. peygamber ismi ve Yusuf ismi, güzellik, bilgelik ve sabır gibi özellikleri belirtir
ppmerlina Yıllar yıllar evvel eğer bir oğlum alırsa adını Çağbay koyucam derdim. Anlamı da çağının zengini, çağının beyi, yani kısacası çağının güçlüsü bir isim. Bence düşünebilirsiniz 💙
hatice_aygun2 M_Ahlas 3 dür rüyalarıma giriyor çok istiyorum bu ismi ama eşim inat etti gıcıklık ya asla kabıl etmiyor ahraz der gibi o ne öyle diyor 🤦
Sevolino Denizhan koyucaz biz de ❤️ama aklımdaki diğer isimler Asilhan, Alptuğ, Aybars, Ayberk, Demir Alp, Gökalp, Ediz, Mirhan