Aylin35 Bende bebegin hareketi olduğunu düşünmüyorum ama bugün kayinvamidemle eltim ısrarla seyirme oluyo mu diye ssordu seyirme oluyosa erkenden kesin erkektir dediler ne ilgisi var dedim ama merak etmedim de değil yani
Gamzeemrmrt Yok canım ıkıncı gebelıkte bıraz daha net anlarsın ılkte olmuyo yani sacma onlarda seyırmemi belli edıyomuş yani 😂 yalnız teyzem bana tuz dokmuştu haberım yok tabi kafamdan azcık pür dikkat bana bakıyolardı bende bişy demedım anlamadım cunku neyse ben burnumu tutunca ooo erkek dedıler ben bı korktum noluyo dıye oyle anım olmuştu yalanmi gercekmi oglum oldu ama😂
Aylin35 Gamzeemrmrt maşallah canım güle güle büyüt ♥️ Bende duymuştum tuz olayını. Bugün banada öyle diyince düşündüm bende olanlar varsa onlara sorayım dedim seyirme olunca cinsiyet belli olması imkansız zaten batıl inançlardan biri daha
NeslihanOner Gamzeemrmrt bana da kuzenim yapmıştı. Tuz döktü beni izliyorlarmış o arada sohbet ediyoruz tabi çaktırmıyolar hiç çenemi kaşıdım kız dediler gerçekten de kız ama batıl inanç tabi bunlara inanmıyorum
RveA Gamzeemrmrt o tuzdan banada yapti kayinvalidem..bizde sacini oksarsan kiz, yuzunu oksarsan erkek derler.. kayinvalidem tuzu atmis gecmis bana bakiyo bende sacimi oksamisim..ama oglum oldu..boyle hurafelere pek inanmiyorum acikcasi..☺
Gamzeemrmrt NeslihanOner üçkişi olduk bile kızlar tutan daha varmi😂 batıl ama bazılarına cok ınanıyorum☺️
NeslihanOner Gamzeemrmrt öyle oldu vala bu arada herkes farklı biliyo bunu ama mesela bizim bildiğimiz de belinden yukarı kaşırsan kız aşağı kaşırsan erkek
CnsyeniHamile Bende seninle aynı durumdayım canım ama bende kan pıhtısı gibi 40. Günden sonra hissettim o hafta 2 kere gece oldu en son geçen hafta hissedim pıhtıyı benimde kayınvalidem aynı seninki gibi dedi suan 8 haftalığız cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsinler yeter 🙏
mcansu Benim de iki hafta önce kasık kısmımda şimdi de biraz yukarıda karnıma doğru yerde seyirme oluyor. 7 haftalığım henüz. Acaba neden oluyordur ki. Ben de bebeğimin hareketi olduğunu sanmıyorum.