Bugün yine kontrole gittim son kez. Bir ay sonra tekrar bakalım dedi ama gitmeyeceğim tam bir galeyan adam. Azarlaması şunu bunu neyse yanındaki çalışmaktan bıkmış hemşire teyze insanların moralini bozup bozup gönderiyor sinir oldum bugün kadınlara gidip kaçın kurtarın kendinizi demek istedim. 2 kadına yaştan dolayı yüksek risk çıkmış down sendromu ama başka hiçbir değer yok çıkan gerisi temiz. Hemşire öyle bi anlatıyor ki ama amniyosentez yapabilirsin oda bebeğin düşme riski var plasentadan parça aldırabiliriz onu da burda yapamazsın fetal dna yaptırabilirsin onu dışarda yapacaksın riskin yüksek çıkmış down sendromlu olabilir falan diye bağırıyor kadına. Kadın resmen error verdi hemşire hala yabancılar anlasın diye bağırarak adres tarif eden türkler gibi bağırıyor. Gidip bunların galeyanına gelme başka hastaneye git demek istedim cidden. Ben muayenedeyken de o kadar tekrar gelmiş eşim diyor kadın yıkıldı resmen hemşire bir şeyler söyledikçe. Ya dedim keşke yakalasaydım konuşurdum. Bana da haftalardır adam vay testi niye yaptırmadın vay bunu niye yaptırmadın mr falan çektirdim şimdi sakince bugün diyor ki zaten bir şey yapamayız takip edeceğiz e zaten bir şey yapamayacağını biliyoruz niye milleti galeyana getiriyorsun