aysenurersonmez Avakadoannesi my valice markasını al kesinlikle çok memnunum hem geniş hemde çok rahat
Zhrafth Avakadoannesi instgramdan sipars verdim bagmori die cook iyii cook da genis begenerek aldm zaten
Yasemincifci Avakadoannesi aliexpresten aldım canım ben lequen diye markası gayette iyi fiyatıda uygun
littleangel aysenurersonmez çantadan memnun kaldınız mı? Renk veriyor içindeki eşyalara diye yorumlar okudum kararsız kaldım
Hulya06 Avakadoannesi Kraft 1801 modelini aldim arastirarak.Isi yalıtımlı folyo gözü var,hem omuz hem sirt cantasi olarak kullaniliyor,bel destekleyici pedleri var,ici cok geniş canim cokta memnunum 👍🏻
Sedalii Avakadoannesi https://www.bagmori.com/collections/anne-bebek-cantasi/products/siyah-baby-bag-baskili-bebek-bakim-cantasi-m000002170 Çok beyenerek aldım canım, hem kullanışlı hemde şık 😍😊🥰
Nalkan The pack aldım canım ben 160 tlye güzel baya memnunum aldığıma ama daha hiç kullanmadan bir sürü çanta hediye gelince o fazladan alınmış oldu doğrusu😏
Busrahanifi Bebekpoint sayfasından nar çanta aldım acaip güzel ve de ertesi gün elimdeydi tavsiye ederim termal gözü altta kalan eşyayı almak için arka tarafta çanta altına ulaşılabilen fermuar var
aysenurersonmez Elvn kuzum 155 tlye aldım yanında power bank ta vardı kapıda ödeme ve kargo parası toplam 170