Selinselinselin Anniskoo1 benim 16 dan sonra baya buyumeye başlamıştı zayıf hamile kalmıştım anlaşılmıyordu 16 dan sonra kocaman olmaya başladık
Deryakaya1802 Anniskoo1 içe doğru büyür belki ama 20li haftalardan sonra hatta 24ten sonra birden büyüdü benim şimdi 28 haftalık kocaman oldu görenler daha yeni soruyolar hamile misin diye 😀
Deleted33000 Anniskoo1 normal canım iç karnın geniştir olur öyle sonra sonra çıkar merak etme hele ilk gebelikte geç çıkıyor diye biliyorum korkma
Glhayat_54 Anniskoo1 daha yeni bianda hızlıca büyücek merak etmeyin sağa sola dömmektede şikayetleriniz olacak 😂😂🙈 yatış pozisyonların tadını cıkarın sonrası zor 😂
_biranneadayi Anniskoo1 Ben de ilk gebeliğimde 20den sonra çıkmıştı ama ikincide 13. Haftada hamile olduğum belli olmaya başlamıştı bile😂 Olabiliyor ya tadını çıkar göbekten eğilip bi şey alamıyosun yerden😂
Parinas Anniskoo1 ilk gebelikse normal diycem ama 14 15 zaten küçük haftalar. Benim 3ncü gebeliğim 13 haftalık yeni yeni çıkmaya başladı. İlk gebeliğimde 20ye doğru çıkmıştı
Minyonannecik Anniskoo1 26 haftalık oldum yeni yeni büyüdü ilk gebeliğim ama kışa denk gelmesi kötü oldu biraz sanki ya mont kapatıyor hala belli olmuyor önceliğim yok hiç bir yerde djdj
Nurbesteee Anniskoo1 ben 22 haftalık hamileyim canım halâ karnım büyümedi anlaşılmıyor hamilesin demiyor kimse 😂 iri yapılı uzun boyluyum belki de ondan seninde daha küçük elbet büyür herkesin vücut yapısı farklı
LeylaAB Anniskoo1 21. Haftamdayım minik bir topcuk var gündüz az gece çoğalıyor. 16. Haftada hiçbir şey yoktu 😅
Tugba_turk46 Anniskoo1 25.haftdan sonra inanılmaz büyüyor merak etmee😂 o zmanda çok büyüdü zorlanıyorum artık dersin çünkü ben çok zorlanıyorum karnımdan artık temizlenmekde bile güçlük çekiyorum 🥴
Yeniannneee Surayldz yalnız değilsin benim de öyle belki ilk hamilelikten kaynaklı ya da erkek çocukta sonradan bı anda şişiyor diyorlar bilmiyorum artık
Ecemom_ Anniskoo1 25. Haftalara kadar benim de karnım yoktu. Henüz çok erken 14 hafta ileri haftalarda çıkar karnınız