Emine_pektas01 Selam kızlar bu ikinci hamileliğim 17+2 haftalık hamileyim ama henüz hissetmedim normalde ikinci gebelikte hemen hissedilir deniliyor yaşayan var mı böyle benım gibi
Basakparlar Emine_pektas01 ikinciyle alakası varmı bilmiyorum benim ilk gebeliğim 14. Haftamdan itibaren hissediyorum
burcuo Emine_pektas01 İlkte ben de 16.hafta gibi hissetmiştim. Bunda 15.haftadayım henüz hissetmedim.
2424aa Emine_pektas01 ilk gebeliğimde de 16 da hissettim şimdi 2. Ye Hamileyim 16 da hissettim yine 🥰
YavruKurtveAnnesi Emine_pektas01 ilk gebeliğimde kızımı tam 19 haftalıkken hissettim🥰 ikinci gebeliğim 14.haftanin içindeyiz hisseder gibiyim ama tabi bebek mi tam emin değilim bana kalsa bebek hareketi de etraf erken daha hissetmezsin diyor 😅
Busramnida Emine_pektas01 bu gebelikte 1 2 3 4 le alakalı bir şey değil bu kilo karın göbek yağ meselesi canım dr öyle söylemişti yani göbek bölgesinde yağlanma varsa geç hissetmen normal 😂 çok zayıf hamile kalanlar daha çabuk hissediyor mesela
Mrvsmt2502 Emine_pektas01 plasenta ön duvar yerleşimliyse geç hissediliyor birde karın bölgesi yağlıysa vs. Benim plasenta ön duvarda 17 de hissetmiştim zayıftım. İlk gebeliğimde 18+3 te hissetmiştim