MorKelebek54 ozlem6060 hayirlisiyla gir cik insallah bebeginiz saglikla kucagina alirsiniz ikuzum korkma Allahin izniyle guzel gecer insallah
yilanbasmedusa ozlem6060 başka bi dr görüşü alsaydınız, çatı darlığı tek başına sezaryen sebebi değildir. Hangi şehirdesiniz acaba? Normal ve müdahalesiz doğumu destekleyen doktorlar daha bilinçli, eğitimli ve tecrübeli bu konularda.
ozlem6060 yilanbasmedusa bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi şuan sezeryan olduğum için de aşırı mutluyum mükemmel birşeymiş
Mercan0652 ozlem6060 kız deli misin doktor bana da öyle dese ben dünden razıyım zaten 😅 benim de dar olduğunu düşünüyorum ben bu arada daha çatı kontrolü yapılmadı ama. Sana çatı kontrolü yapılırken acımış mıydı? Dar olduğunu nasıl anladılar ki
Mercan0652 ozlem6060 bende hamilelikten önce kontrol olmuştum alttan acımıştı o yüzden dar diye düşündüm ama doktor aslında onunla ilgisi yok dedi bilemedim yine de sezaryen isterim heralde içimden bi ses öyle söylüyor 😅
ozlem6060 Mercan0652 valla ben bir kaç doktora da gittim aşırı dar dedi mecbur oldum sezeryan 3 gün oldu bugün
Eelliiff1234 ozlem6060 ilk hamileliğimde norml olsun diye çok dua ettim oldu da ama o kadar üst üste zorluklar yaşadım ki 5 ay o kesi ağrısı geçmedi sütüm 3 gün sonra geldi 1 hafta hastanede yattık eşi düşmedi elle aldılar yani demem o ki ben normali istedim Allah’ta normali nasip etti ama zorluklarınıda yaşattı şimdikinde ise hep hangi yol hayırlıysa öyle gelsin diyorum. Bazı aksilikler yüzünden bende sezeryan olucam içim biraz buruk yalan değil ama hayırlısı böyleymiş diyorum ve kaderime razı geliyorum 😊 sizde allahtan hayırlısını isteyin hangi yolla gelirse gelsin size bişey olmasın ❤️❤️
Mercan0652 ozlem6060 anladım canım sağlıkla olsun da farketmiyor zaten sağlıkla büyüt bebisini. Benim doktorum da 39 da alırım dedi sezryan olursam ama öncesinde normal olursa öyle bi durumda bende sezaryen isterim tabi hemen açılma olmazsa duruma göre bakcaz artık☺️