LadyX Eliffbaby yaaa kuzum emin ol ki hiç belli olmuyor o durum ve 12.haftadaki tahmine güvenmemek lazımmış 🥲 iyi ki cinsiyet partisi filan yapmamışım diyorum şimdi ben 😅
LadyX sevaldqn1 canım zaten ben o kadar şüpheliyim ki şu an ahahahahah 😅 eniştem diyor ki ikiz mi acaba biri kız biri erkek 😂 dedim o kadar da değildir yani bir bebek var görüntüde
Eliffbaby Meltemanneolsun ya ben sizi her yerde erkek anası olacam diye görüyordum 😂 nasıl kıza döndü şimdi hayırlı olsun
Meltemanneolsun LadyX yok dönmez herhalde artık dönmesin ya bu şaşkınlık yetti bize hayır gerçekten çok sasiriyorsun daha atlatamadim. 😂🥰
LadyX Meltemanneolsun hahahah aynı durum bende de var şimdi yeni bir post açtım 😅 16.haftada cinsiyet söylenip de sonrasında değişen oldu mu diye. Zaman gösterecek bakalımm🤭
LadyX ErsBegAs yaaa sağlıklı dedi doktorum ama diyorum ki cinsiyet için başka doktora da mı gitsem? Kafam karışık
Meltemanneolsun LadyX aman canım hayirli olsun bosverelim en iyisi vardır bunda da bı keramet. Sağlıklı olsunlar da kiz kıza gezer tozariz işte sana yardımcı
ErsBegAs Meltemanneolsun burak hazine’yi takip ediyorum 1-2 hafta önde giden bebektense 1 hafta geriden gelen bebeği tercih ederim diyordu ondan dedim.. kiloluluk her yaşta anne karnında dahil sağlıksızdır diyordu 🥹
Meltemanneolsun ErsBegAs 1 hafta önde veya arkada olması normal durum ki benim geç dollenmeydi haftasini yakalamış oldu gayet de sağlıklı bebeğim
Meltemanneolsun LadyX yani sen bilirsin git istersen senin doktorun yanlış söylemiş ama benim genetik firmasıyla bir sorun oldu doktorum onu duzeltti ben kız görüyorum tekrar kont eder misiniz diye aramış. Ona göre karar ver canım başka doktoru
LadyX Meltemanneolsun offf çok kararsızım ben de yaaaa 🥲 gitsem gittiğim doktor da %100 bir şey söyler mi ki bu haftada