LadyX İlk hamileliğimde ikili teste sanırım çok işinin ehli bir doktora denk geldim. Erkek dedi ve doğru çıktı. Yanılmadı. 👍🏻 Bu hamileliğimde takipli olduğum doktorum yaptı ikili testi, cinsiyet söylememi ister misiniz? Ama kesinliği yoktur dedi. İlk bebeğim 12. Haftada gösterdiği için bunda da öğrenmek istedim. Doktor bacak arası boş, kıza benziyor dedi. Bu arada içerdeki asistanların ‘erkeğe benziyor’ dediğini duymuş eşim. Ben erkek olacağını hissediyordum ama kız diyince doktor bizde 1 ay boyunca kız diye heves ettik. 2 gün önce ise kontrolüm vardı. 16+5 haftalık. Aynı doktor bu sefer kesin erkek olduğunu söyledi. Birkaçta kötü şey öğrendim hamileliğimde ilgili, onlarında etkisiyle mi bilmiyorum hastaneden çıkınca baya ağladım ve üzüldüm. İlk başta erkek deseydi muhtemelen üzülmezdim ama böyle karışıklık olunca bizde kıza heveslenmiştik. Çevremde erkek denilip, kıza dönen çok var kordon mevzusundan dolayı ama kızdan, erkeğe dönen hiç duymamıştım. Kısmet sağlıklı olsunlar da oğluma arkadaş geliyor. 😇😇