Ark LadyX benim kızdığim nokta doktorlar 16 dan önce cinsiyet sadece %70 ihtimal sögler sizin doktor neden bu kadar erken haftada yeni cinsel organı oluşmuşken söyledi ki bu bir hata mesela
sendekimsinnn LadyX benimkide bu canım bn pipiye benzettim doktor göstermedi ama pipi fln diye sadece % 70 erkek dedi değişme ihtimali varmı acaba senin pipi diye gördüğün şey bu fotodakine benziyormuydu
LadyX sendekimsinnn bize direkt bacak arası ultrason görüntüsünü vermişti canım böyle değildi. Yani bu haftalarda yanıltıcı olabiliyor 🙈 kendimden biliyorum. Detaylıda netleşti
sendekimsinnn LadyX valla ne yalan söyliyim doktorun yanılmış olmasını çok istiyorum inşallah hayırlı ve saplıklı bi evlat olur tabi öncelikle
S-nur1 sendekimsinnn Biz direk pipiyi gördük hocam dedik güldü siz benden önce gördünüz dedi bu da bence şak pipi 😂😂
Ayazakyol14_ LadyX benimde ilk oğlum 7 .aya kadar kızdır doğuma az kala erkek olduğunu öğrendim ve ben birsürü alışveriş yapmıştım beşiğinin pembesine kadar almıştım sonra ikinci kız olur ona kullanırız dedi oda erkek oldu😀 sonra dağıttık hepsini
Sems__6nur LadyX merhaba cnm bende şuan 16 haftalık hamileyim cinsiyete erkek dedi doktor 😅 eşimde hala teredüte pipisin gordük ama bilmiyorum benim kafamıda karıştırdı korkuyorum değişicek diye