Kızlar burada okuyordum çok şaşırıyordum şehir efsanesi gibi geliyordu benim başıma da böyle bir şey geleceğini hiç düşünmezdim 😅 ben özel hastane takipliyim. Doktorumu da uzun zamandır tanıyorum. İkili tarama testi için 12.haftada gittiğimde doktorum cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Fotoğrafını da çekti verdi hatta resmen pipi vardı inanamazsınız. 13.haftada sonuçları almaya gittiğimde tekrar baktık ve teyit ettik yine pipiyi görmüştük bugün 16.hafta oldu ve rutin kontrole gittiğimde öylesine her şeyine bakarken emin olmak adına doktorum cinsiyete bakalım dedi ve bebeğim bir türlü göstermedi çok hareketliydi yerinde durmuyordu ve topuğunu da tam o bölgeye koymuştu. Hiçbir şey anlaşılmıyordu. Ama doktorum bir anlık boşluğunu yakaladı ve dedi ki canım sanırım yanılmışım bebeğin kız gibi görünüyor hiç çıkıntı göremedim dedi. Meslek hayatım boyunca yanıldığım ikinci hastam olursun dedi. Kendisi de çok şaşırdı ben de çok şaşırdım. Normalde kız bebek çok severdim ama rüyamda erkek görüyordum her şey erkeğe işaret ediyordu doktorum da erkek dediği için ben erkek olduğuna kendimi şartlandırmıştım şu an karışık duygular içerisindeyim saçma bir hayalkırıklığı yaşadım ama en çok da şaşırdım. Ahahaha sakın linçlemeyin, yargılamayın kötü bir şey söylemiyorum çok şükür zaten bebek sağlıklı en en en önemlisi de bu. Ay ama biz ismine bile karar vermiştik 🤭 neyse ki alışverişe hiç başlamamışım. Yine değişir mi hiç bilmiyorum yükleyebilirsem fotoğraflarını da sizinle paylaşacağım. Ama sanırım kız 🥰❤️ ayy anlatamam nasıl duygular içerisinde olduğumu. Beni anlayan var mı? Bu durumu yaşayan var mı?