Merve2496 Artık ağırlaşmaya başladığımız haftalardayız 33+2 . Sanırım çalıştığım için vücudum çok hantallaşmadı ama sırt ağrıları beni de mahvediyor. Egzersizlerle idare ediyoruz işte😀 bir de doğum korkuları başladı tabi
Merve2496 Anonimanonim bende de çok oluyor çok araştırdım normal diye okudum hep. Kan hacmimiz arttığı için aldığımız nefes yetmiyor artık bize😀
Anonimanonim Kubraabay doktoruma yazdım aldığım nefes yetmiyor gibi Bana demiş göğüs hastalıkları uzmanına görün 🤦🏼♀️ hamilelik kaynaklı bunlar olabilir dese rahatlayacağım psikolojikman takılmayacağım
lilyum_ Anonimanonim ayy evet o pıt pıt hareketlerini özledim. Simdi o kadar sert vuruyor ki kaburgam kırılcak sanıyorum 😅. Bu vajinadaki baskı normal mi acaba. Sürekli erken mi doğacak diye düşünüp duruyorum
Anonimanonim lilyum_ bence normal canım bende senin gibi düşünüyorum yaa erken mi olcak diye Sende de nefes alamıyormus gibi oluyor mu
Kubraabay Anonimanonim bazen abartıyorlar ya benimde burnum kanıyordu aynı şekil kulak burun boğaza yönlendirdi halbuki o da normalmiş bazen doktorlar abartıyor sanırım🙏🏻
lilyum_ Anonimanonim evett özellikle yatarken bi anda nefesim kesiliyor. Akciğerler artik bana yetmiyormuş gibi😅
Anonimanonim lilyum_ ay benimde doktorum canımı sıktı ya göğüs hastalıkları uzmanına görün diyo normal olabilir dese düzeleceğim takmayacağım
lilyum_ Anonimanonim canım normalmiş tabi. Yani istersen yine görün ama kolay değil icimizde neredeyse 2 kiloluk bir bebek var baskı yapıyor çok normal degil mi
Hamileee Anonimanonim bu halımize şükür diyelim artık pelvıks ağrısını gectım karnınız acıyomu yırtıkmı oluşuyo anlamıyorum ama karnım acıyo derım krem felan sürüyorum kurumasın diye ama şanlı patlıcak gibi hıssedıyoeum
Gamzeliiiiiiii lilyum_ kontrol geçen haftaydı çok fazla kaşınıyodum onun için kan aldılar sonuç için gidicem
lilyum_ Gamzeliiiiiiii kilosu boyu nasıldı? Bir de nst ye baglamaya başladılar mı? Ben de 34 e randevu aldım. 31 de nst bağlanmadı. Acaba 34 de baglanır mı diye düşünüyorum