aycinelizsmom Neferut ay herkese farklı farklı şeyler çıkmış bana da ekseriyetle doğum videoları çıktı 🥹
Gamzeli_03 aycinelizsmom ilk doğum da ben çok izledim normal doğum sezeryan doğum bana kızıyordu millet neden bakıyorsun diye başıma ne gelecek bileyim derdim onkadar normal doğum videosu izle sonunda sezeryan oldum nasip 🤲🏻🤷🏻♀️
aycinelizsmom Gamzeli_03 ay ben hiç izlemedim ya. hamileliği öğrendim hep dedim ki ben vajinal doğurcam sezaryenden korkuyorum vs. 38.hafta makat gelişe döndü benim zilli 🥹 mecburi sezaryen oldum 🤣🤣
aycinelizsmom MorKelebek54 instagrama sadece mesajlara cevap vermek için giriyorum, keşfete bakmadan çıkıyorum 🤣
The_momm- aycinelizsmom bilmiyorum ki keyif alıyorum nedense 😂 bana korkutucu gelmiyor merakımdan oluyor bunlar Şaka falan izliyorum merak ettiğim için sonra değişik düşüncelere giriyorum ama yine akıllanmıyorum 😂
aycinelizsmom Blueeberryy hahahahhaha 🤣🤣🤣 algoritma sıkıntılıymış yavrum geçer bende de şimdi sürekli ramazanla alakalı şeyler görünüyor, çok nadir açık video var
Blueeberryy aycinelizsmom kediler cikiyodu bi baktim tuhaf hayvanlar kopekler tavsani cikariyo yiyo falan hic izlemedigim seyler 😱
Mucizeebeybi aycinelizsmom of evet ya herşey meydanda doğum anları gördüm 🥺😔korku vardı zaten daha beter oldu
aycinelizsmom Mucizeebeybi ben doğum yaptıktan sonra gördüm Allah’tan 🤣 korkma yavrum illa ki doğuyor çocuk 🫶🏻