haticedurak Merhaba kızlar, lansinoh biberon +1m (1 ayliktan itibaren) aldim yeni dogdugunda ihtiyac olursa kullanabilir miyiz? Kullanan oldu mu hic?
xJade haticedurak Benim bebeğim lansinohun en yavaş akışlı olanında bile boğuluyordu. O yüzden değiştirdim biberonu. Bence lansinohun en yavaş akışlısi bile diğer biberonlara göre hızlı.
Aylaa123 xJade biz hiç öyle bi sorun yaşamadık hatta bebek çektikçe bile zor geliyordu sizin biberonunuzla alakalı bi durum olabilirmi ?
xJade Aylaa123 biberon emziği S Ama çok hızlı akıyor benimki. Çok zor içti bebeğim aventide tutmadı. mamajoo ya geçtik. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Aylaa123 xJade internetten mi aldınız belki yanlış gelmiştir farketmemişsinizdir çünkü bende öyle oldu orta akışa geçtik şimdi şipariş verdim 2 delikli olması gerekirken tek delik gelmiş ve ucu kapalıydı iade ettik mecbur
xJade Aylaa123 amazondan aldım biberon emziginde S yazıyor. Bildiğim kadarıyla en yavaş akışlı olan oydu. Belkide ben yanlış almışımdir. Büyüyünce kullanırım artık 🤗