Busetacir Kubra_dara34 silikleşmeyi görene kadar yap canım, sanırım henüz olmamış daha koyu olması lazım
21Berra21 Kubra_dara34 ooo olmuş olmuş maşallah 3 gün aralıksız ilişkiye girin tekrarfan test yapın test siliklesmeye başladığında 1 gün evet bir gün hayır ilişkiye girilsin bu şekilde 1 haftayı doldurun
Kubra_dara34 Busetacir https://mutluresim.com/images/2025/02/27/1GHZLX.jpegv canım sanki pik olmuş az önce tekrar yaptım ama
Busetacir Kubra_dara34 özellikle pik gördüğünde ve siliklrştiğinde değerlendir ama düzenli ilişki çok önemli bence. 2 günde bir ilişki yaşamaya çalışın😊
Kubra_dara34 Busetacir evet düzenli ilişki şart dediğin gibi bu ay çapa sarf ediyoruz tutarsa inşallah hayırlısıyla🫢
Sans_seninle Kubra_dara34 silik görene kadar yap canım çatlayınca daha önemli ben de dün böyle gördüm Buğün bakalım saatimi bekliyorum hahah
21Berra21 Kubra_dara34 Bende bu gebeligimde o şekilde yapmıştım çok şükür 28+2 günlük hamileyim.Ha birde bu şekilde de öğrenebilirsiniz yumurtlayip yumurtladiginizi.Akintiniz artmissa vıcık vıcık olmuşsuniz bilin ki yumurtlama gerçekleşiyor 😊
Kubra_dara34 21Berra21 ayyy heyecanlandım çok teşekkür ederim 🫢🥰🥰🥰🥰 rabbim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah🥰
Ceylantt Kubra_dara34 çok fazla idrar çekmiş testiniz. daha kısa süre bekletmelisiniz. testi ne kadar doğru şekilde uygularsanız sonuç o kadar verimli olur ☺️
Busetacir Kubra_dara34 harikaa, inşallah yarın da çatlama görürsğn ve bugünle beraber 3 günü değerlendir🥰
Kubra_dara34 Ceylantt yeni yaptığım anda paylaştım kuruyunca bulaşır genelde ama öyle olmadı bir sizde bakar mısınız size zahmet canım