Viyanaraf 17 haftalık hamileyim dün gece bi anda omzumdan parmaklarıma kadar çok şiddetli bir ağrı başladı ve hala geçmedi kolumu hareket ettiremiyorum sebebi ne olabilir doktoruma yazmalıyım lütfen bişi söyleyin
_Gizem__98 Viyanaraf kız bende 18 haftalık hamileyim aynısını bende yaşıyorum hatta bende post açtım bununla ilgili gebelikle alakalı acaba ama sanmam ya dediğin gibi parmaklarıma kadar vuruyor ağrısı hayır bide düşünüyorum ağır bişey de yapmadım birden ağrı girdi gece 4ten beri ayaktayım
Handeyelkovan11 _Gizem__98 5 aylık ve19 haftalık hamileyim ama düz küçük karnımda hareketliler atmıyor onun anlamadım sabahtan beni çok üzgünüm sanki böyle korkuyorum gibi hissettim ve tahmin ediyorum düşündüğüm için tam büyümesiniz lazım anlamadım siz oluyor mu peki öğrenmek istiyorum 🙂↕️
Viyanaraf _Gizem__98 ben eski postlara baktım çoğu kişi böyle bi sıkıntı çekiyor magnezyum eksikliği yüzünden böyle olduğunu söyleyenler var
Viyanaraf _Gizem__98 bende içmek istemiyorum bakalım böyle gidersi acile gidecem veya doktoruma yazacam
Liyaipek1 Merhaba kızlar benimde aynı şeyi başıma gelmişti şuan 33 haftaya girdim ama benimde 20 Li haftalarda olmuştu b12 verdi doktorum iyi gelmişti ama geçiyo bikaç gün içinde doktorunuza danışın ilaç veriyor
Liyaipek1 Viyanaraf Bana öyle bişey demedi bazı gebelerde olabiliyor dedi ama tabi siz yinede doktorunuza göre hareket edin
Viyanaraf Liyaipek1 az önce acile gittim ordaki doktorda bana öyle söyledi gebelikte normaldir doktoruna söyle sana magnezyum yazsın dedi
Liyaipek1 Viyanaraf evet ama magnezyum takviyesi vermesi lazım zaten belkibu haftalarda verir ama siz isteyin