Ayseee19 Kızlaar bana herkes diyo ki senin kızin olcak allah bilir tabiki bunu kimse bilemez onlarinki sadece bi tahmin. Benim popo ve göbegim esit büyüdügü icin öyle diyolarmıs sizce bu dogru mu ? Yani göbegi dik duran erkek.. yaygın duran kız mı oluyo 🤔
HalisEbruoban Ayseee19 hayır bence dogumuma sayılı günler var kızım olacak hala herkes karnın erkek karnı diyo bence o fizik yapınla alakalı ablamada aynısını soylemislerdi onlara inanma
Zu_esk Ayseee19 netten araştırın eskilere göre böyle oluyor ama bence alakası yok herkesin farklı olabilir nette açıklayıcı yazılar vardı
Esilabsn Ayseee19 aynen canm bnde senin gibiyim 😀 Benimde göbek ve popo eşit büyüyor 2. Ye kızım olucak 29 haftalığım 😊
HalisEbruoban HalisEbruoban 29 günüm var doguma ama kozım daha erken gelecek gibi karnıma bi top koymussun gibi sivri sadece karnım var ama 47 kolıyla hamile kaldım yani kişiden kişiye degişiyo❤😀😀
Minikfasulye Ayseee19 bnce %80 tutuyo bu tesaduf gibi millet inanmis 😂 benmde oyle karnim popom esit buyudu mesela 1 aydir ckti karnm ondada hic hamile gibi degl sanki kilo almisim gibi 😂 annem gil basindan beri senin basene dogru aliyon kiloyu kesin kiz dedi kizim oldu ama ben kiloyuda oyle aliyorum aldigm zaman karnm genis buyuyo pit diye ckmiyo gobek vucutla alakali bu bnce