gulkara1 Kızlar bende pıhtılaşma var kan sulandırıcı kullanıyorum ama kağıdımı kaybettim hastane dışında nerde bulabilirim o pıhtılaşma kağıdını e nabızda ya da e devlette varmıdır ya da şehir Hastanesinin sisteminde kayıtlı mıdır
ikiz_annesi1 gulkara1 ne kağıdı tam anlayamadim bende kullanıyorum fakat herhangi bir kağıt yok sistemde raporum otomatikman çıkıyor eczanede de hastanede de
Sinem2019 Bende kullanıyorum hem iğne göbekten her gün hem hap ama doktor risk yok dedi neden verdi onu anlamadım bida ki gidişim de sorcam bu kanda hangi değer de bilinıyo ki acaba bende de pıhtılaşma var ondan mı verdi
ikiz_annesi1 Sinem2019 trombofili panelinde çıkıyor pıhtılaşma olduğunda yada pıhtılaşma yatkınlığı olduğunda veriyor
ikiz_annesi1 Sinem2019 2 düşügum var onun ardindan tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştık eşimle birlikte bende pıhtılaşma eğilimi çıktı oksapar iğne kullanıyorum hergun
ikiz_annesi1 gulkara1 suan 18+4 ikizlerime hamileyim doğum için bisey söylemedi doktorum ama hem ikiz olduğu için hemde benim geçmişte büyük bir karaciğer ameliyatı geçirdiğim için normal doğum ihtimalim çok düşük