Anneoluyorumm00 2zannelerii dularım seninle canım inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına 🤲 canım başka bir doktora daha git bakalım o ne diycek
Merloza 2zannelerii herşey iyi olacak inşallah. Hastanede yatmaya, kontrol altında olmaya devam edin. 1,2 hafta yattıktan sonra kasılmaları geçenleri okumuştum. Su kaçağı devam ediyor mu? Serklaj için birşey dediler mi?
2zannelerii Pinarkorkmazer ne hikmetse bekleyelim demiyorlar direk alalım diyorlar o yüzden durmyorum birinin kalbinde de sıkıntı var direndikçe direnmeye çalışıyorum bugün özele gideceğim bakalım o ne diyecek
Yonca59 2zannelerii gercekten ya keske hastaneye hemen almak için değilde gözlem altında tutmak için yatırsalar
Borttee 2zannelerii canım bende 31 haftalık ikiz doğmuşum şuan 32 yaşındayım o zaman ki şartlar daha kötüydü ikizimde bende saglikliyiz takibi elden bırakma annemde ilaçla tutmuşlar ilacı bırakır bırakmaz dogmusuz inşallah seninde sağlıkla gelicek bebeklerin bir yolunu bulup süreci uzatirlar umarım doktorlar
Eylul41 2zannelerii merhaba oncelikle gecmis olsun. Henuz erken durdurma ihtimalleri yokmu acaba sanci onleyici ilaclar var serumlar var ciger gelistriiciler yapildimi suyunuda arttirmak icin bol bol havuc armut suyu tuketirdin doktora bi daniş tekrar benim 25 haftalik dogan 700 gramlik minik mucizem cok şükür yaşadı sizede umit olsun ama genede icerde 4 hafta daha dursalar cok iyi olurdu
2zannelerii Eylul41 gülüm bebeklerimin hem gramları az hemde birinin kalbinde sıkıntı var o yüzden korkuyorum havuç suyu vs tüketim sancı azaltmak için iğne vurdular serum taktılar halen hareketleri yok taş gibi bi karınla etrafta dört dönüyorum dua edin lütfen 🙏
2zannelerii Eylul41 evet canım doktor da aynı şeyi söyledi sancı giderici iğne vurdular serum taktılar bu bi kaç gün seni goturur diyip yoladı
umrumdadegil 2zannelerii bu durumda özele gitmen daha doğru olur çünkü evde durman da tehlikeli bebekler için daha çok erken doğmaları için en azından 30. Haftalara ulaşman lazım. Allah yardımcın olsun inşallah bekler bebişlerin. Kalbinde sorun olan için ne söylüyor doktorlar peki
2zannelerii umrumdadegil doğduktan hemen sonra ameliyata alıcaklarmış balon takıcaklarmıs damarlarına rabbim öyle bir imtihana sokmus ki kalbim dayanmıyor artık
Emine-tuncfu 2zannelerii neden ki yapılması lazım ama bunu doktoruna söyleyin erken doğum da hemen ilk iğne yapılıyor benimde 3 erken dogumum var
Eylul41 2zannelerii ikiz olunca kilolari daha az oluyor maalesef. Ama doktor nasil birakir ki boyle durumda kesinlikle hastanede yatirilmak iyi siz baska bir hastane doktor varsa kesin gidin gozetim altinda kalin hem bebekler hem senin icin cok iyi olacak Allah su aziz ramazan gününde dertte koymasin sizleri
umrumdadegil 2zannelerii ah yavrum benim şifa versin Rabbim 🥺 güzel şeyler düşün bebeklerin etkilenmesin inşallah durumu çabuk toparlar aklına kötüyü getirme tedavisi olan bir şeymiş bak Rabbim sana bağışlasın yavrularını🤍
Emine-tuncfu 2zannelerii mutlaka sorun yatış verilip durdurulması gerekirken neden hemen almayı düşünüyorlar anlamıyorum benimde suyum geliyordu oğlumda 30 hafta yatış yapıldı ciğer gelistirici yapıldı su takviyesi yapilirken kalp ritmi bozuldu bhianda kalbi durdu hemen alindim sezeryene