nurdaaan_66 Kaç gündür takipteyim bu başlığı, nasıl oldun kuzum iyi misin yaramaz bir durum yok inşallah. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin vakti zamanında inşallah bende ikiz gebeyim 33+3 bende
2zannelerii nurdaaan_66 rabbim yardımcımız olsun inşallah bugün taburcu olucam Allah’ın izniyle doktor bol bol yatmamı istedi karanlık bir odada olmamı istedi
2zannelerii Kkardelenn1 şuan iyim çok şükür gülüm Allah hepinizden razı olsun bugün taburcu olacağım bol bol ıstirat et dedi karanlık bir odada kal dedi
Kkardelenn1 2zannelerii şikayetlerin düzeldi mi peki iyi bari ya çok sevindim 30 a kadar en azından bekleselerdi minikler
2zannelerii Anneoluyorumm00 iyim çok şükür canım bugün taburcu edileceğim tehlikeyi atlattım çok şükür doğumdan sonra bir bebeğimi alıp amalyat edecekler iyi olur inşallah 🙏
Anneoluyorumm00 2zannelerii ayy çok sevindim canım girmeyince korktum , rabbim yardımcınız olsun inşallah şifa versin 🙏 kaç haftalık oldun
2zannelerii Anneoluyorumm00 belki dularınzla ayakta duracağım çocuklarımla dua her derdin ilacıdır gülüm 26+2 olduk 🥰
Anneoluyorumm00 2zannelerii çok şükür canım, dualarımız her zaman sizinle inşallah vakitinde sağlıkla alacaksın kucağina bebeklerin 🙏🩷
2zannelerii Kkardelenn1 serumlar iğneler verdiler sancılarım için canım şuanlık iyiler çok şükür benimde umudum o yönden ♥️
Merloza 2zannelerii umarım herşey yolunda gider, suyu nasıl bebeklerin? Karın sertliğini kesen ilaç verdiler mi?
2zannelerii Merloza su takviyesi yapıldı sancı azaltıcı iğne vuruldu şuan çok şükür iyiyim kafası aşağıdayımış birinin dikkat etmem gerekiyor bol bol dinlen kalkma dediler gülüm Allah’a şükür şuan evdeyim gittiği yere kadar Allah’a dua ediyorum
2zannelerii Hacerak72 gülüm iyim çok şükür şu takviyesi sancı azaltıcı iğne vurdular evdeyim bol bol dinlenicem gittiği yere kadar bebişler kilo alması için herşey yapıyorum
Merloza 2zannelerii çok sevindim, demek ki illa doğum olması gerekmiyormuş. Allah insaflı doktorlarla karşılaştırsın gerçekten. Benim ikizlerde gelmeye çalışıyor sürekli. Kasılma önleyici ilaç kullanıyorum. Aşağı iniyorlar ama sonra dönüyorlarda. Bol bol yatın herşey güzel olacak❤️
m_mervee 2zannelerii avokado muz ceviz badem peynir kefir yoğurt eksik etme muhakkak bunlardan sürekli tüket canım..inşallah toparlarlar..