2zannelerii 25 haftalık ikizlere hamileyim dün şeker testi yaptım dün gecemden bugüne kadar karnımın sertliği geçmiyor tekmelerini his etmyorum
Smr28 2zannelerii bende 25 haftadayım arada bende de oluyor sertlik kasılma mı ne diyorlar öyle sanki
1oglanannesi 2zannelerii Allah yar ve yardimcin olsun ya şafi inseAllah sagaalim kucagina alasin simdi iyimisin sertlik gectimi?
Reyyan2021 2zannelerii rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin başka hastaneye doktora daha gidin bence bende bu gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım bir öncekinde yaptırmıştım tansiyonum çok düşmüştü ve hastaneye alınmıştım
Mrvemr3449 Üstte kalsın ama bebek hareketi için çikolata yiyin kahve için kefir için bunlar hareketlendiren şeyler birde sol tarafınıza yatın sessiz bir odada dinleyebilmeniz için yine hissetmezseniz doktorunuza danışın
Mrvemr3449 Hiç hissetmiyorsanız doktorunuza acil olarak gidin birde ikiz gebelik. Bir an önce gidin hayırlı haber alırsınız inşallah
2zannelerii irmmoom gittim suyum azalmış sancılarım başlamış 2 kg serum takıldı erken doğuma almak istediler ben kabul etmedim sancımı dindirmek için serumun içine bir şey kattılar 2 3 güne alacaklarını söylediler korkuyorum dua edin lütfen 🙏
2zannelerii Ftmnnr gittim suyum azalmış sancılarım başlamış 2 kg serum takıldı erken doğuma almak istediler ben kabul etmedim sancımı dindirmek için serumun içine bir şey kattılar 2 3 güne alacaklarını söylediler korkuyorum dua edin lütfen 🙏
irmmoom 2zannelerii bu kadar erken almak istemeleri bilemedim burda çoğu insan gördüm suyu azaldığı halde haftalar sonra doğum yapan başka bi hastaneye mi gitseniz acaba
2cocuk2kopek 2zannelerii bende yaşadım canım ama ikiz değildi benim ilaç falan verdiler durmuştu aslında hareket vs yasaktı hep yatıyordum
Edanursoylu 2zannelerii Rabbım yardım etsin evlatlarinizi size bağışlasın 🥺 Sürecin en kolayı atlatin inşallah 🌸
Eylul41 2zannelerii merhaba oncelikle gecmis olsun. Henuz erken durdurma ihtimalleri yokmu acaba sanci onleyici ilaclar var serumlar var ciger gelistriiciler yapildimi suyunuda arttirmak icin bol bol havuc armut suyu tuketirdin doktora bi daniş tekrar benim 25 haftalik dogan 700 gramlik minik mucizem cok şükür yaşadı sizede umit olsun ama genede icerde 4 hafta daha dursalar cok iyi olurdu
Nazsuuu 2zannelerii 25 haftalıksa nasıl almayı düşünüyorlar önce bı yatış fln verilir bebebkler dursun suyu için bişi yapılır direk alınır mı zararlı daha çok küçükler
Mihra27 geçmiş olsun Rabb’im sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 havuç suyu öneriyorlar suyu az olanlar için bi dene belki işe yarar
Mrvemr3449 Allah sağlık sıhhat versin inşallah birazcık sabreder minikler korkmayın erken gelseler bile Allah sağlık versin bebişlere içinizi ferah tutun ♥️
2zannelerii Mrvemr3449 dua et canım ikiz olduğu için kiloları haftalarına göre az ve birinin kalbinde de sıkıntı var damarları tıkanık kalbi geniş kaçak var ondan da korkuyorum
2zannelerii Nazsuuu evet canım o yüzden kabul etmedim ikincisi kiloları haftalarına göre az birinin kalbinde de sorun var kalbi geniş damarı ince kaçak var dua edin lütfen 🙏 çok korkuyorum
2zannelerii hivda36 evet çok küçük kiloları da az birinin kalbi geniş damar yolu ince kalbinde kaçak var dua et lütfen