3 günlük taze bir anne olarak 25 Şubat’ta doğum yaptım. Başta normal doğum isteyip sonra vazgeçtim sezeryana döndüm. İyi ki de öyle yapmışım zaten istesem de normal olmazmış bebişin kordonu fazlasıyla dolanmış. Başta çok korkuttular sezeryan için beni ama ben hep pozitif düşündüm hep pozitif hikayeler okudum. Korktuğum gibi de olmadı gerçekten doğuma giderken bile hep pozitif düşündüm doğumda eşimin desteği ile beraber mutlu bir şekilde çıktık doğumdan. kızımı gördüğüm an bütün ağrılarım gitti gerçekten bir mucize. Ağrı hissetmiyorsunuz sadece cekistirmeleri hissediyorsunuz bu arada bir de ben spinal anestezi oldum hemen uyuştum. Doğumdan 4 saat sonra yürütmek icin geldiklerinde hemsirelerde şaşırdı beklenmedik performans gösterdiğim icin çünkü kendimi yürümek icin sartlandırmıştım hic yere bakmadan direkt ayağa kalktım. Ağrılarım olmadi mi tabi ki oldu ama israrla hep daha sonrasi saatlerde yürümeye çalıştım bol bol kayısı kompostosu içtim tavsiyem evde yapip getirmeniz ve o gecesi gazımı da çıkardım. şuan her sey daha da iyi artik tamamen desteksiz kalkıyorum bebegimle ilgileniyorum. Mutlu anne mutlu bebek gerçekten. Benim doğum hikayem böyle kızlar inşallah size de ilham olmuşumdur 🥰