Opmiyimgebeyim Kızlar doktor eminin kesin erkek dedi, çok net dedi ama sizce cinsiyette yanılma olur mu?16 haftalık bebek. Başına gelen var mı doktor bu kadar net konuşup da değişen
Minnakpopus Opmiyimgebeyim önceden olsa olmaz eskilerde kalmış o derdim ancak şu son zamanlarda buradaki gördüğüm postlar sürekli cinsiyet değişikliği. En garantisi detaylı ultrason sanırım
Sumiire Opmiyimgebeyim ultrason cihazına bağlı birazda pipi resmi alelen oradaysa pek yanılma olmuyor ben 15 haftada gittim devlet takıplıyım cihazlar malum kötü doktorum bir çıkıntı var ama kordonda olabilir pipi de olabilir dedi oyüzden detaylıyı beklemek en iyisi sanırım
Merimeri06 Opmiyimgebeyim Net bir şekilde pipi görüyorsa ve emin konuşuyorsa değişmez bende bak bu pisii dedi bende gördüm bariz belliydi çok çok nadir binde bir değişim olur erkekde
Pembefil Kbrhas evet ultrason fotoğrafı. Banada erkek dendide baya net erkek olduğu belli. Bi umut ben de detaylıyı bekliyorum. Önce sağlıklı olsun tabide gönülden geçen bişey oluyor mutlaka🥲