Hilalgnyarc_ 13+5 hamileyim sakin geçiyor bulantı sıfır ama oruç tutabilir miyim sizce bebekte herhangi bişey olur mu?
babyylve_ Hilalgnyarc_ neden riske atıyorsun sen düzenli beslenirsen bebeğin de senden beslenir yapmayın riskli ya daha çok küçük
Zehra_arsln Hilalgnyarc_ genelde 5.aya kadar bebekler kilo alımı yapmıyor 5 aydan sonra kilo alımı başlamış oluyor doktorlarda genelde 5. Aydan sonra oruç tutmayı onermez senin yeni tabiki de risk atmak istemezsen tutma yorgunluk halsizlik bunlar olur bu sefer sende zorlastirri orucunu istersen 1 kere dene iyi hissetmez sen tutma
Bzkrt Hilalgnyarc_ bende 9+6 yim bulantı yok sadece bazen ara ara halsizlik oluyor ramazan ayı fırsat bence çok güzel bir ay denicem insaAllah zorlanmazsam tutmak istiyorum iftarda ve sahurda güzel beslenirsek bı problem olcagini zannetmiyorum başlarda oldugumuz için diğer gebeliklerimde son aylara denk geldiği için ve bebek de buyuyor agirlaşiyorsun acikiyorsun vs ama şu an iyiyim denicem bakalım🌸
Merimeri06 Hilalgnyarc_ ben dün bir yerde okudum doktor ilk aylarda bir gün durup bir gün tutulabilecgini söylüyordu deneyin eğer kendinizi iyi hissetmezsiniz tutmazsiniz ama 30 günün otuzunuds asla onermiyorlar
Anonymouse Dinimizde hamilelikte ve emzirme döneminde müsaade edilmiş zaten göz göre göre riske atmaya gerek yok bence. Bebek aç kalmıyormuş ama susuz kalması büyük sıkıntıymış. 13. hafta diyorsun bir de bebek tam gelişme döneminde.