betulbetulun Herkeze merhaba son adet tarihimden hesapladığımda 6 haftalık hamile olmam lazım sonuç nasıl sizce bu şekilde kırmızı çıkınca endişelendim
dilaradoyan betulbetulun değeriniz gebe değeri olduğu için referans dışı gözükmüş. Herhangi bir sorun gözükmüyor hayırlı olsun 🌸
betulbetulun betulbetulun rabia038 yok ilk verdiğim kan testi dün verdim yarın için randevu aldım yarın vericem birde
Tugba2794 betulbetulun bu durum ultrasonda netlesır degerle hafta belırlenmıyor genelde bebegın boyutuyla net ölcumle cevap verırler 🌸
betulbetulun Allah razı olsun rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️ Ben 2 senedir uğraşıyordum bu güne nasipmiş inşallah sağlıkla dünyaya getiririm
Janssue betulbetulun değeriniz 6.hafta icin çok uygun çıkmış. 48 saatte bir yapılan kan testi ile 2.5 katına çıkması gerekir.
betulbetulun Sofiya1 genel belirtim ufaktan sabahları midem bulanıyor bide bi anda otururken bile öğürtü geliyor kasıklarımda ara ara ufak kasılmalar oluyor ve göğüslerde ufaktan hassasiyet var yani abartı bir belirti yok
Sofiya1 Bende dün ve ondan önceki gün test yaptım adetime 3 gün var daha böyle silik sokqun hat çıkdı kasıklarda adet olucakmışım gibi arı var tam adet ağrısı acaba hamilelik ola bilirmi ? 16 sı ovulyasyon olmuşdu
Mommysangels Sofiya1 Ay hafiften silik cizgi var gibi. Kaç dakikka sonra fark ettiniz çizgileri umarım kuruma cizgisi değildir 😍 Kan verin öyle daha net bir cevap alırsınız😇
2cocuk2kopek betulbetulun değer 5 ten yüksek hamilelik olduğu için kırmızı hastaneye muayeneye gittiğinizde bakarsınız