AybenYB Kızlarrrr kocam çok yemek seçiyor nasıl doyuracağımı bilemiyorum valla 😂 ramazan için neler yaptınız menülerinizde neler varrr fikir olsun hepimizee
Minnakpopus AybenYB canım ne yiyip ne yemediğini yazmamışsın ki 🫣 herkesin fix börek sarma dolma mantı içli köfte tavuk buzluğa yaptığı okuduğum kadarıyla😂 Allah kolaylık versin seçici insan zor
AnayimBenAna_ AybenYB her koca yemek seçer önemli olan ona o yemeği öyle ya da böyle yedirebilen bordo bereli olabilmek yeğen 😂
_biranneadayi AybenYB Benim eşim Allah razı olsun iki günlük yemeği ısıtsam ziyan olmasın iyi yapmışsın der yine yer. Yemeyenleri görünce aşırı sinir oluyorum ya. Kalksın kendi yapsın ozaman canının istediğini😂 Şöyle bi şart koşun o zaman, Her gün sana menü çıkarsın şunu şunu pişir diye sen de onu pişir hem kolay olur hem yemem diyemez artık😂
Deleted33000 AybenYB benim eşimde çok seçici herşeyi yemez ve herkesin yaptığını da yemez ben oruç tutmayacagim için ona günlük bıseyler yapacağım hamileyim diye anlayışlı sağolsun bu ara
AybenYB Minnakpopus ya ikizler burcu olduğu için bugün yediğini yarın yemiyor böyle de bir değişiklik 😂😂 içinden seçerim yazılanların diye düşündümmmm
Minnakpopus _biranneadayi bazıları analarının evinde nasıl alışırsa öyle gidiyor malesed😒 benim eşimde şekerli su yap koy gık demez. Ama bi arkadaşımın eşi vardı hiç unutmam salata sulansın ona çatal bile sürmez derdi salata bu yani sos yapıyoruz salata suyu olur haliyle yook asla yemez derdi çok şaşırmıştım
AybenYB _biranneadayi off burcu gereği biraz kıldır kendisi ne istersin yemeğe diye sorduğumda da bilmem der hep 😂😂
AybenYB Minnakpopus aynen valla, benimki de öyle biraz, annesi diğer şeyleri yemiyor diye hep sevdiklerinden yapıp yedirmiş sağlıklı şeylere alıştırmamış sebze yemekleridir falan, ona alıştırmaya çalışıyorum böyle giderse sağlıksız çünkü 🥲
AybenYB Deleted33000 bazen kahvaltı hazırlıyorum ona akşamları hiç yemediği için, full abur cubur yiyesi var
deletedmom43191 Anneoluyorumm00 al benden de o kadar kayinpederim gençliğinde kasap olduğu için et tavukla buyumusler her gün et tavuk yese bıkmaz 😅😅😅 ama dağ dayanmaz şimdi et tavuğa
AybenYB Anneoluyorumm00 et yiyor ama nasıl piştiği önemli gurme sanki kendisi 😂 gıcık oluyorum bu huyuna
deletedmom43191 AybenYB benim adamda çok seciyor ya bende ne yapcam bilmiyorum birde lohusa olacağım ki ne yaparım bilmiyorum
AybenYB deletedmom43191 kadın olmak çok zor ya çektiğimiz çileye gördüğümüz muameleye bak, lohusayken hamileyken bile ev işleri bilmem ne yapmak hem de beğendirmek zorundayız keşke erkek doğsaydık 😂
Anneoluyorumm00 deletedmom43191 ayy seninki daha zor o zaman düşünsene baban kasap ful etle büyümüşsün hep istersin valla 😂 bizimki çorba falan bunlara pek takılmaz icinde et varsa yer yoksa onuda yemez mecburen en zor ana yemekler neyse onlari yapmaya çalışıyorum 😆
AnayimBenAna_ AybenYB bi kere pırasa yaptım. Ben oruçtuttum pırasamı yicem dedi 😂 annende bugün 3. Günü olan kuru fasülye var inip yiyebilirsin dedim 🤭 bi baktım koymuş pırasa yiyor 😂
AybenYB AnayimBenAna_ hahahah tam benimkinin söyleyeceği bir şey, ‘bugün güzel bir şey yapsana yaaa’ dedi dün 🥲
deletedmom43191 Anneoluyorumm00 evettt 😅😅 valla kusura bakmasinlar bu devirde et tavuk bulmak zor hele birde ramazan ne bulursa yicekler yemezlerse kendileri bilir ne yapalım 😅
elifbsraaa1 AybenYB Ben happy mom kurucularının yeni çıkartmış olduğu ‘İmsakiye’ uygulamasından bakacağım mutlaka tavsiye ederim. Hergüne ayrı menü koymuşlar fikir olur❤️ Sabitlenmiş olan postlarda indirme linkini bulabilirsin ☺️ @HappyMom
Anneoluyorumm00 deletedmom43191 aynen öyle valla et tavuk çok pahalı söylüyorum da anlamıyor ne yapicağim bilmiyorum 🤣