Sevimaltnn Kızlar ağustosta doğumum olucak yavaştan alışverişe başladım puset örtüsü almak istiyorum kalınmı incemi almalıyım sizce https://ty.gl/z27i14ecomn8t Bu model hoşuma gitti
babyandmomy__ Sevimaltnn Ağustos için çok çok sıcak olur bu sizin incecik müslin gibi olanlardan almanız gerekiyor Benim de doğumum Nisan ayında bu modeli bende beğendim ama alamadım pike kumaşı gibi aldım bunun kadar kalın değil müslin kadar da ince değil inşallah çok sıcak olmaz diyorum
My-love Sevimaltnn bence güzel 4 mevsim kullanabiliyor muş %100 pamuk olması da güzel fiyat olarak da uygun
Sumiire Sevimaltnn model güzelmiş fakat ağustos ayında incecik birşey bile pusetin içinin sıcak olmasına yetiyor kışlık olarak bunu kullanabilirsiniz ama yazın sıcağında çok mantıklı gelmedi bana azıcık dikiş biliyorsanız normal müslim battaniyeye iki kurdele dikip puset örtüsü olarak kullanabilirsiniz ben kızımda öyle yapmıştım yeterli olmuştu yaz ayında. Bu arada brnim doğumumda ağustos başına denk geliyor🌸
Edanursoylu Sevimaltnn mart ortası dogum yapacağım bundan aldim. Ancak yazın bunu çıkartırım aşırı sıcak olur. Buda ekstra sıcak tutar ve terletir bebisi siz muslin olandan alin🌸
Pinaargunes Sevimaltnn bence ince alın ama bi tanede kalın tarzda alın ben temmuzda doğum yaptım hep ince kullandım ama artık yağmur yapmaya başladığı zamanlar kalın aldım çok güzel oldu 1 kaç kez kullandım sonra pusete sığmadık yalan oldu skflf ama kalın da gerekiyo eylül ekime doğru yağış olduğu zaman ince hiç bişeye yaramıyo ama yazın tabi ki ince mutlaka
Talentedmom Sevimaltnn bu çok kalın doktorlar zaten örtüyü önermiyorlar bunu örttüğünde içerisi daha da sıcak oluyor ama müslin ince örtü almak daha mantıklı zaten çok fazla kullanılmıyor
_kediannesi İlla bi şey örtmemiz gerekiyor mu peki , bende inşallah Ağustosun 14 ünde kucağıma alacağım kızımı , yeni yeni bir şeyler almaya başlayacağım 🫠
Rabiul Sevimaltnn Ağustos sıcağına ince olur ama bir tane de kalın alırsınız serin havada kalın örtersiniz hangi şehirde olduğunuza da bağlı durum tabi