Sevgiiss Kızlar çatlamanın 8. Günü gece yaptım testi varla yok arası çizgi vardı hatta neredeyse yok dedim üzüldüm yattım sabah kalktım böyle olmuş . Önceki günde kamerada çıkmayan çizgi çıkmıştı
Edizhr Sevgiiss var gözüküyor üsttekini ne zman yaptın alttaki hemen mi çıktı sanki biraz kuruma çizgisi gibi de duruyo canım ya kan ver yada yarın ilk idrarla tekrar yap
DogaMom Sevgiiss üzerinden 5 dakika geçmiş testleri ciddiye almamalısınız. Mutlaka tekrarlayın derim.
Edizhr Edizhr yok ben bütün testleri yaptım öğrenince erken normal kaset test falan hiç bu şekilde çıkmadı canım onun için dedim kuruma olabilir diye
Cessika Sevgiiss kaset test zaten gecikmede gösteriyor genelde birkaç gün daha bekleyin belirginleşir gibi
Tutar13 Sevgiiss canım laboquick cevremde kimseye yalancı cıkarmadı bende buay ovulasyojunj kullandım memnun kaldım hatta arkadaşım 6gün önce 7degeriyle kaset testinde gebe kaldıgını ögrendi
Edizhr Sevgiiss yok yok önceki testlerde bu şekilde çıkıyordu beyaz 2. Çizginin yanında kuruma kendini belli ediyordu senin kinide öyle benzettim onun için dedim ama oladabilir sen kan ver canım
Edizhr Sevgiiss attigimin resimler varya o morludan önce silik ama belirgin bı ikinci çizgi vardi onu bulamadım bunlarda sırayla 1 er gün araya yaptığım giderek koyulaşti sonra kan vermiştim