Sumiire AnayimBenAna_ allahım devremi buldum sanırım 😂 bende 3 sene önce doğurdum ara ara buralarda takılıyorum şimdi yine hamileyim
Sumiire AnayimBenAna_ bulmuşken yine kaybedeceğim desene😂 ben daha yolun başında sayılırım şuan 16+1 deyim🥹
AnayimBenAna_ Sumiire aa olsun ya yine 3 yaş bebesi var ikimizdede 😂 damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar
AnayimBenAna_ Sumiire sabah gözünü açar açmaz ben mandalina yicem diye geldi yanıma ben daha gözümü açamıyorum ne mandalinası diyemedim 😂
Sumiire AnayimBenAna_ ah analığın gözü kör olsun 😂 mandalina yararlı istemişken fırsat bu fırsat yesin yeterki diye fırladın yataktan dimi 🤣🤣 bizimki benim bagımı bulmuş baktı uyanmıyorum anne ben acıktım diye bana duygu sömürüsü yapıyor
Sumiire Kivircikkuala ay yok artık😯 öyle birinin burda olması çok rahatsız edici ağzının payını vermemekle kalmayıp şikayet etseydi
Saraylokumu Sumiire Gel kız kavga edelim seninle benim de canım sıkılıyor zaten 😂😂 Hadi ben başlatıyorum kavgayıı…. Kız yelloozzz derdin ne senin burada ki sakinlik neyine battı. Çok kaos istiyorsan hayatını anlat bizeeee 👊🏼
Sumiire Saraylokumu ay dur heyecanlandım🤣🤣 sen bana yelloz mu dedin sensin yelloz 😆 ben yapamıyorum ya okumak kavgaya katılmaktan daha eğlenceli oluyor sanırım😂 hayatımda bişey yok çok sevdiğim kocam var arada gıcık olduğum koca tarafı benden olmaz bacım çıkmaz o çirkeflik benden 😁
Saraylokumu Sumiire Benim de baya zorlamam lazım çirkefliğin dibine vurmam için 😂😂 O yüzden tamam barıştık hadi. Biz cici cici oturmaya devam edelimmm 🥰🥰🥰
Sumiire Saraylokumu neyse anlamış olduk bizden olmaz 😂 kalk kahvaltı yapmadıysan kahvaltını yap yaptıysan birer kahve içek😅
Saraylokumu Sumiire Ay yok neredeyse daha yeni uyandım önce bir kendime geleyim de sonra gömücem zeytinleri peynirleri kaşarlarııı 😂😋
Balbebek012 Sumiire dün olaylar olmuş ben başka post açılınca gördüm aslında çokta günlük gülistan lık değil😂