Sumiire Selam kızlar naber 😌 bu aralar bakıyorum da buralarda polyannacılık hakim 😅 bi kaos karşı düşünce göremiyorum. birileri almış meşaleyi eline diğerlerini peşinden sürüklüyor kalpler çiçekler kol geziyor işine gelmeyeni karşı düşüncede olanıda postalıyor hemen kimseninde sesi çıkmıyor maşallah sadece benim mi dikkatimi çekiyor👀
Tutaste_ Sumiire boyle daha ıyı oldu burda yarısından çoğu hamile daha dun bırı bırını delirttıı kadın cıldırmış gıbıydı valla
Yogurtlupilav Sumiire Dozunda ve saygı çerçevesinde olduğunda tartışma/münazara iyidir aslında, hepimizi geliştirir. Burada kontrolü zor, muhtemelen bu yüzden engelleniyor..
Sumiire Tutaste_ ay olayı bilmiyorum ben çok giremiyorum ilgilenmem gereken bi kızım var ara sıra bakıyorum hep aynı canımöı cicimli bir bakıyorum hiç olmadık yerde kadını terslemiş karşılık gelmemiş hayretler içinde kalıyorum normalde burada laf altında kalmalarına alışkın değilim 😅
Sumiire Tutaste_ sanırım öyle oluyor böylelerini çok tutmazlar burada ama kimsenin uğraşacak mudanası kalmamış sanırım 😂
Sumiire Anneoluyorumm00 ay kaçırmışım ya 😆 zaten ben olmadığım günlerde olur olaylar konu neydi umarım sapıkça bişey değildi
Anneoluyorumm00 Sumiire ya bir kadın geri çekilme yöntemiyle hamile kalmış ve bebeği aldırmak istiyordu bilgi almak icin yazmış, tabi herkes önce korunmayı bil bebeğin günahı ne diye cevap verince hepsi askıya alındı, kidsın yarısı aski aldı. Tutaste_
Sumiire Yogurtlupilav sizlere katılıyotum benim rahatsız olduğum konu bazıları buranın muhtarı sanıyor kendini karşı düşüncedekini hemen postalıyor halbuki karşı düşüncedeki bir nebze daha haklı sanırım uğraşmak istemiyorlar 🙃
Tutaste_ Anneoluyorumm00 ohhhhhhh ıyı olmuş. Klavyeyı alan car car onlara ne dogurup o vocuk ac kalsa dahamı ıyı bı takım olmuş kac para bı maması bıberonu hersey cok para
Anneoluyorumm00 Tutaste_ şöyle ki kadının tek hatası çocuk düşünmüyormuş 6 aylık bebeği var , korunma yöntemi yanlış geri çekilme bir korunma yöntemi değil ki .. kadının aldırmasınada bişey diyemiyorsun haklı tarafida var eşiyle arası iyi değil ayrilmayı düşünüyor gidip hamile kalmis olan bebeğe oldu kısacası
hivda36 Tutaste_ O posta bende yazdım para vs sıkıntı değil kadın diyorki ben 13 aylıkmi neydi tam hatırlamıyorum çocuğum var ona haksızlık edicem istemiyorum diyodu bir insan 1 inci çocuğuna haksızlık olur diye ikincisini öldürürmü canım sen söyle şimdi
Sumiire Tutaste_ 🤣🤣 ay onlar favori postlarım benimmm. “dayanamıyorum ama tutmak istiyorum” Lafı yeterli oluyor benim Müge anlı gibi çıldırmama
Sumiire Anneoluyorumm00 aynn öyle birde pişkin pişkin yazıyorlar bari korunma yöntemini yazma 😅 milleti kudurtma