MSG_ 6günlük bebeğimin aşırı gaz problemi var. Gece sabaha kadar şakasız hiç uyumuyor da uyutmuyor da.. o kadar çok ağlıyorki elim ayağım birbirine dolanıyor. önerisi olan, tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim
Busraakay_26 MSG_ 6 günlük bebeğin gaz sancısı olmaz güzel anne normalde gaz sancıları 20 günlükken başlar başka sebepten dolayı ağlıyordur
deletedmom43191 MSG_ yediklerine dikkat etmen lazım senden geçiyordur büyük ihtimal suan sadece süt içiyor sonuçta 😊😊 kendini sıcak tutmaya da dikkat etmelisin
Ssssserapppp Merhaba, bizim de 20 günlükken başladı. YouTube da gaz masajları ver , I love you masaji kesinlikle çok işimize yaradı. Birde karin belgesini sıcak tutuyorum Suan baya iyi
MSG_ Busraakay_26 valla bende öyle zannediyordum ama maalesef var. Doktor emerken hava yuttuğu için ya da mamadan olabilir dedi
MSG_ deletedmom43191 mama da veriyorum şuanda sarılık olmasınn diye. Büyük ihtimalle ondan da olabilir. Napacağımızı şaşırdık sıkıntısı gelince çok yorucu bir süreç 😭
Nisbaral deletedmom43191 doktorum gaz damlası önermedi her bebekte olur damla kullanan da kullanmayanda gaz sancısı yasıyor dedi siz hangi damlayı kullandınız acaba eczane tavsiyesi ile alabilirmiyim ki
MSG_ deletedmom43191 doktorum probiotik verdi bebek için ama yeni kullanmaya başladık bi fayda da göstermedi yani bilemedim napacağımı
Janssue Nisbaral kolik bebekler için özel biberon kullanıyor musunuz? Ben henüz gebeyim ama dr brown aldım en çok tavsiye edilenlerinden. Eczanede relactaz satılıyor bebekler için. Bir de bebeklerin beline bağlanan kiraz çekirdeği korsesi gibi bir şey görmüştüm bi bakın isterseniz
gulcicek0 MSG_ probiyotiği çok düzenli kullanmanız gerekiyor her gün aynı saatte ve yanında da gaz damlası kullanın bayağı rahatlar insallah
Bzkrt MSG_ probiotik bağırsak hareketleri için kullanılır gaz çıkarması için ekstra gaz damlasi kullandım probiyotikle beraber yüz üstü çevirip sırtına masaj yapın sıcak banyo yaptırın bisiklet pedalı çevirme hareketi ve sıcak tutun ayakları özellikle üşümesin 3 4 ay kolik olanlar bu şekilde sonradan azalıyor
MSG_ Bzkrt daha göbeği düşmediğinden karnına korkudan masaj yapamıyorum ama dediğiniz bisiklet hareketini falan yaptırıyorum inşallah bende de işe yarar