Kubra3454 Kızlar hani sancı sıklığını takip ediyoruz ya 5 dkda bir olana kadar evde bekliyoruz vs peki bu sancılar ne sıklıkla başlıyor? Benim bazen belime anlık giriyor bazen rahim bölgeme bıçak gibi girip geçiyo bazen kalçamdan bacağıma.. ama günde iki kere falandır belki aşırı düzensiz, sancının nerde nasıl hissedilmesi lazım takip etmek için? Ne nisan ne bisey yok 40 haftayi doldurmak istemiyorum yoruluyorum artık sağlığıyla 39da gelse ne güzel olur 🥹🥹
Hulu61 Kubra3454 Aynı benimde 38+4 üm gece oluyor genelde bir umut uyuyorum sancıdır diye sabah hiç birşey yok. Sizin bebeğiniz kanala inmiş mi?
GulsenUlu Kubra3454 benim de 38+0 ama nstde de hic sanci yok kendim de hic agri yasamiyorum. Nasil gelecek bu sanci hicbir fikrim yok 🤣 kanala yakin ama kanalda degil, amaann dedim artik bugun, nasilsa illa ki disari cikacak, sonsuza kadar kalamaz ya 🤣
Kubra3454 Hulu61 yarın kontrol var bakar doktor galiba ama inmedi bence dahaca o boşluk hissi yok bende
Mervepoyrazzz Benimde aynı 38+3 ama maşşallah sancı falan da yok sadece sırt ağrısı mide bulantısı baş dönmesi
Kubra3454 GulsenUlu ben yürüyüşe gittim bugün ayaklarım artık gitmiyordu gerçekten aşırı yoruldum belim de ağrıyor iki büklüm yürüyorum yataktan kalkınca özellikle insallah sağlıkla doğururuz hepimiz 🥹