gokcekocyigiit Kızlarrrrr haberlerde gördünüz mü, daha geçen birisi sordu yok kocam izlemez ama keşfeti sapık şeylerle dolu, kavga ettik, aldatma mı sizce bu flan diye, 2 gündür bende de vardı, meğer herkese olmuş, ay umarım düzelir, kimse kocasını suçlamasınn😄
Marsilyasabunu gokcekocyigiit ah be kardeşim sonunda biri fark etmiş sürekli şiddet ve @l”m içerikler çıkıyor bende de ve hamileyim normalde tek izlediğim şey bebek videoları makyaj videoları kombin videoları bu kadar ve birden böyle oldu reels izleyemiyorum ya işin kötüsü yorumlara baktım yabancılarda da sorun var global bir sorun bu
rahatdur_evladim gokcekocyigiit şu an senin sayende evliliğimi kurtardım 😂 eşime birşey atmıştım gülmesi için mesajın gelmediğini söyledi bende telefonunu aldım niye gelmedi video diye keşfete bı baktım herşey normal ama bir kadın var aman Allahım dedim 😂 bende dün fark ettim kendi hesabimda da karşıma çıktı birkaç defa
Nazsuuu hllaltas25 wala az önce benim kesfetimde de hep çıktı sonra esim uyuyordu onun telefona baktım benim kesfetimde çıkan herşey onda da çıktı kendiliğinden oluyor sanırım
hllaltas25 gokcekocyigiit bende ya acmiycam diyorum insan merakına yenik düşüyor açınca da daha çok çıkıyor
hllaltas25 gokcekocyigiit düzelir inşallah garipleşti iyice benim keşfet birde garip garip kavgalar çıplak kavga edenler falan garip iki gündür
gokcekocyigiit Marsilyasabunu evet evet dünya genelinde sorun varmış, benimde hep diziler flan olur ya inanılmaz sacma şeyler var günlerdir
gokcekocyigiit rahatdur_evladim bende kocama şey dedim ben uyku sersemi sapık şeylere baktım galiba bu ne dedim, sende çıksa olay olur ama günlerdir bende var dedim flan baya gülmüştük 😄 ayy neler ver neler doğum videoları flan
Marsilyasabunu gokcekocyigiit en son bir bebek paylaşmışlar vefat etmiş belli ki yeni doğmuş ve yakın çekim ondan sonra girmedim instagrama zaten çok hassasım bile bile çıktı önüme sanki anlamadığım şey instagram bu videoların yayınlanmasına nasıl izin veriyor
DENIZ_55 gokcekocyigiit evet bencede abartilacak mevzu değil banada bikinili kızlar denk geliyor işim gücüm yokta kızların bikinili orasini burasını salladigina bakacam eşime diyorum bak bana ne çıktı diye sonra ona çıkıyor bak banada çıktı ama sekli kaymış diyor gülüyoruz bence bakmakla değil begeni yorumu yüksek olunca bizede düşüyor ben takılmıyorum bu duruma
gokcekocyigiit DENIZ_55 tabi ki takılmamak lazım da bazıları neler yapıyor bu yüzden yazıktır, daha geçen epey post açanlar oldu, herkes mutlu olsun 😊
DENIZ_55 gokcekocyigiit evet ama bence çok saçma postlar oluyor hamilelik psottan çok daha saçma postlar var malesef
rahatdur_evladim gokcekocyigiit ben hep tarifler çocuk giyim kadın giyim şeylere bakıyorum Ama bazen karışma şu sonradan görme insanlar çıktığı zaman gıcık oluyorum 😂
gokcekocyigiit Marsilyasabunu ahh günlerdir resmen vahşet videoları var, siber saldırı mı artık neyse bakalım, yakında çıkar kokusu