BenimBalBidigim Sngl25 Ben değil ama çevremde çok var o yüzden eğer bebiş istemiyorsanız hap önersin kadın doğum doktoru yada eşiniz korunsun pre****f ile daha sağlıklı olur.
BenimBalBidigim Sngl25 10 ay neredeyse bir yıl bu şekilde korunup artık düşünmeye başladığımızda akışına bıraktık . Bu şekilde yani geri çekilme ile hamile kalma olasılığı düşük çünkü dışarı gidiyor bebikler bir sıkıntı yoktur yani hiç dert etme ..Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻😇
Accountant Sngl25 3 sene böyle korundum ben kaza olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez kesinlikle istemiyorum diyorsan başka yöntem dene
Sren1289 1.5 yıl böyle korunduk sonra cocuk için denedik o da 6 ay sonra tuttu. Biz bi kaza yaşamadık bu yöntemle ama kesinlikle güvenilir değil
Ssssserapppp Sngl25 5 yıl bu şekilde korunduk, bende sizin gibi düşünüyordum , acaba bir sıkıntı olabilir mi diye ama çocuk için 2. Denememde hamile kaldım. Bu kadar hızlı bende beklemiyordum.
Sevgikaya1525 Sngl25 yani oğlumu doğurduğum zamandan itibaren öyle korundum 3 sene olmadı sorun ama şöyle bişey bu %100 Bi korunma.yöntemi değil ama eşim korudu Bi şeklde
Esma006 Sngl25 arkadaşım geçen yıl temmuzda evlendi geri çekiliyor Muş sürekli eşi arkadaşım istiyor eşi istemiyor kalmadı hamile henüz
Sevvalyilmaz Ben haziranda evlendim geriçekilme yöntemi yapıyorduk ihtimal vermedim hamile kalcağıma şuan 30 haftalık hamileyim 🤣
Pinaargunes Sngl25 şöyle biz 4 yıl geri çekilme ile korunduk çocuk düşündüğümüz an deneyelim dedik denediğimiz zaman tuttu allaha şükür 🙏🏻 bazıları korununca çok cocuk geç olur diyordu bazıları da hemen tutar iki olasılıkta var yani sağlık problemi olduğunu düşünmüyorum çünkü her korunma yönteminde kalma ihtimalı zaten düşükte olsa var 🤭🌸
Beyzadrs Sngl25 biz çocuk fikrine alışmaya başlayınca böyle korunduk ben hamile kalmadım, kuzenim bu şekilde hamile kaldı. Erkeğin çok emin olması gerek kendinden, bir damla bile kaçsa olur çünkü
Victorias Merhaba, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Evet 1 yıl ya da 6 yıl çocuğunuz olmamış olabilir, ya yumurtalara zamanına denk gelmemiştir ya da çok hassas davranmıştır her şey olabilir.
zge13 Sngl25 geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Tamamen tesadüf eseri hamile kalmamışsınızdır yüksek ihtimalle. Yumurtlama dönemlerinde birliktelik yaşamadıysanız o şekilde olmuş olabilir.