Elifzeynepela Ozdemiryksl Molfix almıştım içinde 70 adet vardı iki hafta dolmadan bitti. Sürekli altını kirletiyo
Pinkyy Ozdemiryksl banada günde 10taneden hesapla anca dediler,bide ikiz olacağı için kaç tane gidecek günde çok merak ediyorum 🙈Stok yapmayın deseler bile yaptım vallahi
Ozdemiryksl Oldukça fazlaymış🙂 hangisinin iyi geleceğini bilemediğim için çok depolamak istemiyoruma ama aynı zamanda indirimleri de kaçırmak istemiyorumm😅 mühendisin oğlunda sonra bir de hesabını bilen anne diye bir sayfa var kızlar. Bilgisi olmayan varsa takip etsin baya indirim haberi veriyor😁
ftmknd Ozdemiryksl valla bende hangisinin iyi geleceğini bilmiyorum ama genellikle prima pişik yapmadı diyor bebeği olan etrafimdakiler tabi her bunyeden bunyeyede degistiiir hangisi iyi gelirse onu alicazzz doğduktan sonra😌😌
FatmaOrhan Ozdemiryksl suan oğlum 1 ay 5 günlük 2 paket 62 li 1 numara bitirdik 2 paket 64 lü 2 no bitti 😊
gozz Ozdemiryksl doğum yapmadan bez alma canım yenidoğan olmayabilyor her zaman yani 1 numaradan da başlayabilirsin
Ecehan bence stoklama sen en iyi bezi alsanda yakının bebeğine kullandığı bez seninkinin cildine belki alerji yapar hoşuna gitmez pişik olur bez çünkü deneyerek doğrusu bulunan bişey 2 bi paket yenidoğan bez alıp dene memnun kalırsan stoklarsın