Cansu4401 Kızlar bişey soracam bugün kürtaj oldum bir hafta sonra kontrole çagırdı doktorum kürtaj sonrası rapor ne zaman çıkıyo bebekle ilgili olan bilgisi olan varmı daha önce yasadım ama şuan hatrlayamadım
Demtserkan Cansu4401 geçmiş olsun , hastaneden hastaneye değişebilir çıkmadı süresi belki ama , 2 hafta sonra çıkmıştı benimki
Hhh03 Cansu4401 ben 10 gün sonra kontrole gittiğimde çıkmıştı canım geçmii olsun canım tavsiyem genetik testlerini yaptır pıhtılaşma olabilir
hnyildirim Cansu4401 bende 2021de kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum hatırladığım 1 ayı bulmuştu. Geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın 😔🙏🏻
hnyildirim Demtserkan biz daha yeni yapmaya karar verdik o tarihten sonra şuan hamileyim 11 haftalık şuana kadar bi sorun yaşamadım kanama vs doktorda bi sorun görmüyor şuan haftaya 2li teste giricem inşallah sağlıkla alırım kucağıma bu sefer
Cansu4401 Hhh03 genetik test nasıl oluyo canım daha önce yaptrmadım hiç bu 3. Kürtajım bilgi verirmisin
hnyildirim Cansu4401 zaten 2 düşükten sonra yaptırılıyor diye biliyorum sizin 3. Olmuş doktorunuzdan bilgi alın isterseniz
Hhh03 Cansu4401 tıbbı genetik bölümünde in randevu alıyosun canım araştırma hastanelerinde oluyo 3 düşüğün olduğunu belirt eşible beraber gidiyosun senden ve eşinden kan alınıyo kromozomlarınıza bakılıyo ve senin kandaki pıhtılaşma düzeyine bakılıyo pıhtılaşman varsa gebelik oluşunca kan sulandırıcı iğne veya hap kullanıyosun
Demtserkan hnyildirim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ,kan sulandırıcı falan verdi mi doktorunuz
hnyildirim Demtserkan yok patoloji sonucum normal geldi bebekte anormali olduğu zaman vücut kendi atıyor bebeği denildi o yüzden düşük olmuş sonra kontrollere gittik herşeye bakıldı bende de eşimde de bi sorun görülmedi tekrar ilk denemede hamile kaldım yine teşekkür ederim sizde düşük yaptınız galiba 1 defa mı oldu sizin ne zamandı?
Demtserkan hnyildirim 2 kürtaj oldu malesef araştırmaya girdim herşey temiz, ramatloji ye gittim bi test pozitif çıktı ona göre yol çizecek nasıl ilerler gebeliğim diye bakalım ya, çok istiyorum hamile kalmak çocuğumun olmasını ,
hnyildirim Demtserkan Allah hayırlısıyla en kısa sürede sağlıklı bi şekilde nasip eder inşallah çok zor bi süreç Allah yardımcınız olsun dua edicem sizin için ♥️🙏🏻