Merve_kucuk Mhra5 22 haftalıkken detaylı da oğlum olacağını öğrendim. Ondan öncesin de hiç tahmin bile yapmadılar ☺️😅
Merve_kucuk Serife2709 Detaylı da söylemediler mi. Baya geç kesinleşmiş 🥲 Detaylı da erkek dediler bana ama hep acaba mı diyorum. Çünkü detaylı da bile yanılan oluyor.
Serife2709 Merve_kucuk yok detaylıda sormayı unuttum onlarda söylemediler zaten ben riskli gebelik takipliydim sormayınca söylemiyorlar kız gibi dediler durdular en son 30.hatamda jesin söylediler
akturk25 Ben 14+3 te öğrendim , doktorum erkek dedi emin miyiz değişmez değil mi dedim öyle gördüm diğer haftalarda bakarız dedi beklemedeyiz:)
AybenYB Mhra5 11. Haftada pipi gördüm kimse inanmadı herkes kordondur o dedi, 13. Haftada söyledi doktorumuz erkek olduğunu 😂🧿🥹🦋
Snql16 bersugkbn benim doktorum 11₺4 de söyledi Ben çikolata yemiştim çok hareketliydi gösterdi kendini ☺️
seabird 12.haftada fetal dna ile öğrendik. Ancak fetal dna için kan vermeye gittiğimiz gün ultrasonda da doktorumuz kendinden emin şekilde kız olduğunu düşünüyorum demişti😊
Aycegul Mhra5 ben 13. Haftada öğrendim doktor direk yüzde 99 erkek dedi 👶 kızımdada aynı doktora gidiyordum erkenden bilmişti cinsiyetini o yüzden güveniyorum doktoruma 🧑⚕️🥼🩺👨⚕️
bal_14 Mhra5 14 haftalıkken göstermedi eliyle kapadı bacak arasını direk 16 haftalıkken erkek denildi 17 de özelde kız denildi sonrasında yine göstermedi şuan 22 haftalık yarın detaylı ultrason var umarım orada kesinleşir kızım ne güzel 12. Hafta da göstermişti hemen bu biraz nazlı çıktı
Guler_45 13.haftada öğrendim KIZ 🩷 Yanılma payı olur diye korktum ama doktorum bu konuda çok tecrübeliydi yanılmadı 🙏🏻
CoolMamaMode Mhra5 12. Haftada kız dedi doktor ama emin olmamakla birlikte diye belirtti - 16. Haftada erkek dedi 17 de kesin yüzde yüz erkek dedi :))