Mother123 4 aylık oğlum günde üç defa ishal oluyor diş çıkaracak ondandır diyorlar ,sizde süreç nasıldı?
deniz_95 Mother123 diş harici günde 3 kez sulu kaka yapması durumuna ishal diyemeyiz. Daha fazla yapması gerekiyor. Anne sütüyle besleniyorsa dönem dönem sizin yediğiniz şeyler bağırsaklarını bozabiliyor.
Esum48 Mother123 gurultulu mu yapiyor ? Benim bebegim de oyleydi 4 aya kadar daha meme agzindayken alttan yaomaya basliyodu gurultulu. Alerjisi oldugunu ogrendim. Gurultulu yaoiyorsa belki alerjik durumu vardir
Mother123 deniz_95 haftalardır böyleyiz ne dokunduğunu bilsem tuketmeyecegim daha emerken kakasını ediyor
deniz_95 Mother123 eğer kilo alımında sorun yoksa bağırsakları iyi çalışıyordur. Yani canınızı sıkmanıza gerek yok
Mother123 Esum48 evet çoğu zaman gürültülü yapıyor duyuyorum ,alerjisi için tahlilmi oldu? Neye alerjisi vardi
Esum48 Mother123 4.ayda mamaya basladim verir vermez her yeri kabardi kasinti huzrsuzluk filan oldu doktora goturdum alerji testi yapildi inek sutune alerjisi cikti. Gurultulu veya kanli kaka oluyormus alerjik bebeklerde cildi de atopik dermatit mi ?
Mother123 Esum48 Ciltte kabarıklık kaşıntı yok anne sütü iciyor kakası gürültülü sadece , mukus kan yok şükür