merhaba sevgili anneler dogum yapali 2 oldu normal dogum yaptim lütfen sorucagim seye elestirmeden cvp verin ne olur mecbur kalmasam sormam büyuk abdestimin oldugu yerde et parcasi cikmis kaniyo tuvaletimi yapamiyorum öyle bi agriyoki anlatamam yürüyemez hale geldim basina gelen varmi ne yapmam lazim doktora gidipte iyilesen varmi acaba
doğum yapan Anneler bi bakarmisiniz lütfen
Diclemahmut hemoroid olabilir canm. Normal. Doğum yaptıysan eğer ikinmadan dolayı tetiklenmis olabilir. Yine de doktora gorunmende fayda var. Çok geçmiş olsun
Diclemahmut kuzum ıkınmaktan ötürü basur olmuşsun. Ilık suya otur 20 30 dakika. Snra oraya vazelin sür bolca. Sür ki dışkı kolay çıksın. Ayıp değil bu hastalık sonuçta rahat ol.
Mervebuglemsura tesekür ederim canimm benimm
Lunaa gecermi peki yani tuvaletimi yaptigimda rahat yaparmiyim acimadan elerimi isirmaktan bi hal oldu acidan
Diclemahmut doktora gidin krem falan verir geçer.
Elifzeynepela yarin gidicem insallah ama eltimin kizida dogum yapti oda ayni sekil doktora giti krem verdi ama bi faydasini gòrememis
Diclemahmut basur olmuşsun canım doktora git
Diclemahmut dediğim gibi ılık suya otur her gün. Bişe daha var ama yok artık dersini diye demicem 🙊
Diclemahmut bunu bende yaşadım hala da öyle bazı insanlarda ameliyat olma durumu oluyomus yoksa duzelmiymus bazılarında ise kendiliğinden geçiyormuş benim oğlum 2.5 yaşında hala aynıyım. O ilk zamanlardaki gibi agrı zorlanma olmuyor tabi ama yapacak bir şey yok. Ikınmadan dolayı çatlama fln oluyor popoda diye biliyorum ya da yırtılma. Geçmiş olsun canm
Bide acaba Doğum esnasında basur olmamak için yapılması gereken bişey varmıdır acaba bi önlem ne bileyim? Belki bilen vardır
Diclemahmut kudret narı & zeytinyağı ikili karışım olarak satılıyor. çok fayda sağladı bana. normal doğum yapan bir arkadaşım önermişti
Diclemahmut canım bi çok kişide doğumda ıkınmaktan oluyor diye duydum. Çok normal bişey ağrısı acısı bile oluyor bi doktora git istersen krem veriyor.
Diclemahmut dogum sonrası %50 oluyormu bu duum . git doktora 2 krem yazıyor 1 haftaya hiçbirseyin kalmaz.