• Doğum
  • doğum yapan Anneler bi bakarmisiniz lütfen

merhaba sevgili anneler dogum yapali 2 oldu normal dogum yaptim lütfen sorucagim seye elestirmeden cvp verin ne olur mecbur kalmasam sormam büyuk abdestimin oldugu yerde et parcasi cikmis kaniyo tuvaletimi yapamiyorum öyle bi agriyoki anlatamam yürüyemez hale geldim basina gelen varmi ne yapmam lazim doktora gidipte iyilesen varmi acaba
    Diclemahmut kuzum ıkınmaktan ötürü basur olmuşsun. Ilık suya otur 20 30 dakika. Snra oraya vazelin sür bolca. Sür ki dışkı kolay çıksın. Ayıp değil bu hastalık sonuçta rahat ol.
      Elifzeynepela yarin gidicem insallah ama eltimin kizida dogum yapti oda ayni sekil doktora giti krem verdi ama bi faydasini gòrememis
      Diclemahmut dediğim gibi ılık suya otur her gün. Bişe daha var ama yok artık dersini diye demicem 🙊
        Diclemahmut bunu bende yaşadım hala da öyle bazı insanlarda ameliyat olma durumu oluyomus yoksa duzelmiymus bazılarında ise kendiliğinden geçiyormuş benim oğlum 2.5 yaşında hala aynıyım. O ilk zamanlardaki gibi agrı zorlanma olmuyor tabi ama yapacak bir şey yok. Ikınmadan dolayı çatlama fln oluyor popoda diye biliyorum ya da yırtılma. Geçmiş olsun canm
          Bide acaba Doğum esnasında basur olmamak için yapılması gereken bişey varmıdır acaba bi önlem ne bileyim? Belki bilen vardır
            Rabia12 eğer kalıcı olduysa bence ameliyat ol ben tam 9 yıl çektim en sonunda ameliyat oldum ve kendime şu sözü söyledim "ben aptalmışım ameliyattan korktuğum için " şimdi öyle rahatım ki. Tedaviyi aksatma
              Erham çok korkuyorum suan tekrar hamileyim inanın doğumdan bile korkuyorum. Zaten korku nedeniyle gitmedim tedaviye de. Nasl yaptılar sizinkini
                Rabia12 ameliyat sadece 40 dakika sürmüş. Akşam 7 de ameliyata girdim 8 'de odamdaydım. 11 'de evdeydim. Sadece ilk 3 gün zorlandım yani ilk tuvaletimi yapana kadar. Rabbime bin şükür iyiki olmuşum. Artık ağlıyordum tuvalette. Şimdi ohh diyorum
                  Erham 😞😞 doğumdan sonra bende görünmek zorunda kalabilirim zaten ikinci doğum belki daha kötü yapar 😑
                    Diclemahmut kudret narı & zeytinyağı ikili karışım olarak satılıyor. çok fayda sağladı bana. normal doğum yapan bir arkadaşım önermişti
                    Diclemahmut canım bi çok kişide doğumda ıkınmaktan oluyor diye duydum. Çok normal bişey ağrısı acısı bile oluyor bi doktora git istersen krem veriyor.
                    Rabia12 sana su kadar söyleyeyim doğumdan kat kat daha kolay. Ben elimi totoma koyar tuvaletten öyle çıkardım ağlamaktan helak olurdum. Elbette sen daha iyi bilirsin. Ben artık içeriye doğru tamamen catlatmisim sürekli ıkınmaktan. Hiçbirşey sağlığından daha önemli değil
                    Diclemahmut dogum sonrası %50 oluyormu bu duum . git doktora 2 krem yazıyor 1 haftaya hiçbirseyin kalmaz.