Tomriscvn Vera3287 Bend böyle bir post açmıştm ve sporun hamile kalmayı kolaylaştırdığı yazılmıştı canım kan akışı hızlandığı için yumurtlamaya etkisi varmış
MhysaTheGreat Vera3287 sağlıklı beslenmenin ve hareketli yaşamın elbette faydası olur. Gebe kalma sıkıntısı yaşayan bir çifte de doktor hatta yürüyüş önermişti. Adam yoğun tempoda çalıştığı halde yani çünkü beden o tempoya alışık olduğu için o kasları çalıştırmıyor. Yeme içme düzeni paketli gıdalardan uzak durmalı şekeri azaltmalı kaliteli karbonhidrat tüketmeli protein ağırlıklı beslenmeli kaliteli yağlar tüketmeli hareket de etmelisiniz. İnşallah faydasını da görürsünüz 😊 bir de misal üç gün yaptınız 4. Gün uyamadınız yeme içmede ya da sporda tüh gitti demeyip 5. Gün yine kaldığınız yerden devam adın alışkanlık böyle böyle kazanırsınız ben ilk spora başladığımda günde 15 dk yapıyordum 2 saat ağırlık çalışabilecek duruma geldiğimde ise nişanlandım o dönem bir kaç ay hiç yapmadığım oldu tekrar bir hafta yaptım vs kasların hafızası olduğu için hemen toparlanmaya meyilli oluyorlar.
Mrvsmt2502 Vera3287 pilates tek başına etki etmez ama pilates yaparken vücudunuz ve özelikle zihniniz rahatlıyor gevşiyorsa olumlu etkide bulunabilir
Vera3287 Tomriscvn ya inşallah denemediğim yol kalmadı 🥹 gebe kalıyorum ama hep kimyasal herşeyimiz normal son çare kafamı boşaltıyım diye pilatese başladım ama şimdide hep aklımda acaba hamileliği destekler mi 😀😀
Vera3287 adatuna hayır doktorum gerek olmadığını söyledi 1 sağlıklı bebeğim var üstüne 1 kürtaj 2 kimyasal, kimyasalları zaten dikkate almıyorlar dolayısı ile hangi doktora gitsem gerek olmadığını söylüyor
adatuna Vera3287 benim de bir kızım bir de kimyasalım var doktor bir daha olursa kimyasal genetiğe git demişti
Tazeanne2016 Egzersiz direk hamile kalmanızı sağlamasa da ona giden yolları destekler,en azından bu kısmı kanıtlanmış. bir tane evladınız varmış Allah tekrar sağlıkla göstersin ama biraz streslisiniz gibi geldi bana , asıl çözmeniz gereken o stres durumu
Vera3287 Tazeanne2016 Amin ❤️evet haklısınız özellikle kürtajdan sonra böyle oldum🥹 daha az düşünmeye çalışacağım 🥹