Anne6161amine Mervemrdo çam sakuraya bebek tedavisi için başladık zaman çok uzun süreye randevu veriyolar örneğin rahim.filmini bı sene sonraya mecbur özelde yapacağız. Onun haricinde ebeler falan ilgili idi güzel temiz hastaneye benziyor
Derya5054 Ben kontrollerime oraya gidiyorum nasipse doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum ama orda doğuran birine denk gelmedim tecrübem yok
Emnemrahf 2021 de oğlumu doğurmustum orda sımdıde ordan takıplıyım bugün gün verıldı sezeryana 20 martta yine sezeryan olcam İnşaAllah 🥰
dilara_ozucak07 Emnemrahf sezaryen gününü nasıl veriyolar ilk doğumunuz sezaryen miydi benim bebeğim iri 39+2 deyim sezaryen günü vermiyor musunuz normal doğum riskli çatım dar dedim doktora burda öyle olmuyor doğumhaneye yatışınızın olması gerekiyor dedi doktor
Emnemrahf dilara_ozucak07 benim önceki dogumlarım sezeryan oldugu için verdiler 35. Haftamda acile yönlendirdi doktor ordan gün verdiler 38+2 güne ama hiç dogum yapmamıs kuzenımı bekletmıslerdi bebek ters gelmesıne ragmen 40 haftayı doldurup öyle sezeryana almıslardı