bkdusunenanne Kızlar 29+0 ı’m vajinaya öyle bi hareket yapıyorki aniden sızı oluyo altım çıkacak doğum başladı zannediyorum ama biliyorum kasıklarımda vajinamda oynuyo baş geliş bebeğim sizce normalmi varmı benim gibi🫂
Alpgmz bkdusunenanne bende aynıyım 😭 ve erken doğum riskim var doktorum başta normal demişti bebek büyüyor diye ama şuan riskli bebek çok aşağıda
Minikmucizemmm26 bkdusunenanne zaman zaman benim de aynı şey oluyo hatta bazen kasığıma öyle bı baskı yapiyo ki minicik bedeni ile neler yapıyo dedirtiyo insana 😄
mrvsrcn bkdusunenanne doktor bas asagi desede sen daha ultrason masasından kalkmadan döner canım o 😂 su an en hareketli zamanları 😂 muhtemelen ayaklarını gerdiriyor yaramaz kızımda çok yapardı 😂
Merilla Benim senin gibiydi hep vajinamda baskı hissediyordum. Normal olduğunu söylemişti doktorum. Bebegim doğdu şimdi, daha doğduğu gibi başını kaldırıp indiriyordu seninki de öyledir bence:)
Kayra48 Ayakları aşşağıdaysa öyle oluyor bende aynısını yaşadım ne zaman baş aşağı döndü rahat ettim 😀
Sevvaliz54 Sycy baskı bendede oluyor fakat baskıdan ziyade vajina kısmında böyle çekilme hissi gibi bi his yaşıyo musunuz tam anlatamıyorum da o hissi
Esrakzly bkdusunenanne benimde myomum var ve o haftalarda afedersin ayağını sokuyor gibi hissediyordum ama büyüdüğü iicn bence ve dedigim gibi myomum var sığmıyor olabilir bende ama şuan 36. Haftadayim inan dışarı çıkıp oynayacak güçte sanki 😅