gulsahtym23 Hanımlar merhaba Şırnak devlet hastanesinde sezeryan doğum yapan var mı kaç gün hastanede kalınıyor işleyiş nasıl acaba
Edanurylm gulsahtym23 merhaba hangi doktor gün verdi bende burda bekleyeyim benimde sezaryen olma durumu var bende Şırnak devlet hastanesinde olacam
Bbeerrnnaa gulsahtym23 şırnak devlet hastanesinden üçlğ taramam için randevu bekliyorum 10 gündür açılmadı acaba randevusuz gitsem bakarlar mı bilginiz var mı cizredeyim ?
gulsahtym23 Edanurylm şuan 34 haftalığım iki gün önce Ercan hocaya randevum vardı ne zaman gün verirsiniz dedim 2 hafta sonra gel belki gün veriririz dedi
Edanurylm Bbeerrnnaa sabah saat 10 civarı girin bulursunuz sistem genelde 10 da açılıyor bugünde baya bir doktora sıra vardı saat 10da baktım
gulsahtym23 Bbeerrnnaa bakıcaklarını pek zannetmiyorum bende randevu bulmakta zorlanıyorum saat onda bazen randevu açabiliyo MHRS den takip edebilirsiniz
Edanurylm gulsahtym23 anladım Ercan hocayı bende beğendim güzel ilgileniyor bakıyor ama 35 haftalık olduktan sonra kendileri yardımcı olup sıra veriyorlar sabah erken gidince
gulsahtym23 Bbeerrnnaa merhaba şuan MHRS den baktımda Cem ve Sertaç hocaya randevu var alabilirsiniz muayene için
Edanurylm Bbeerrnnaa hı ben ileri hafta sandım öyle olunca veriliyor genelde cumartesi günü pazar günü saat 10 dan sonra bakın oluyor önceden yazsaydiniz dün baya bı sıra vardı bütün doktorlara yazardım direk
Bbeerrnnaa Edanurylm teşekkür ederim idil hastanesini bi arayıp bilgi alıcam yarın varsa oraya giderim orası açık eandevu çok teşekkür ederim iyi geceler 🌸