Karabiber123 26 gün önce doğum yaptım eşim spiral taktırmami istemiyor deri altı spiral düşünüyorum başka korunma yöntemi var mı
sonbahar_2322 Karabiber123 Canım ertesi gün hapı var veya korunarak ilişki var yanlış birşey dediysem kusara bakmayın Dedim gibi ertesi gün hapına internet den baka bilirsiniz
Sinemmm_23 Karabiber123 doktorunla görüş 3 ve 6 ayda bir yapılan iğne varmış o detaylı bilgiyi verir zaten bende doğum sonrası korunmayı düşünüyorum biraz araştırdım doğum kontrol hapları hem kılo hemde bazen etkisi görülmüyor spiraldede sorun yaşayan çok duydum bana en çok önerilen iğne oldu tabi gene araştırmak lazım
Rana_ Karabiber123 Aşıyı doktorum asla önermedi eşinin korunması senin hapla korunman veya spiral taktirmani tavsiye ederim
Sinemmm_23 sonbahar_2322 ertesi gün happı kullanımı zararlı en fazla yılda 3 defa öneriliyor kullanılması sürekli kullanımda zararlı yan etkileri bulunuyor
sonbahar_2322 Sinemmm_23 Kusura bakmayın Ben doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum Ondan yazdım zararı vardır tabiki
SuEr_Tu1512 Bir arkadaşım eşinden habersiz ayda 1 defa iğnesini vuruluyor ve çok faydasını görmüş. Tabi verecek olan Allah olduktan sonra ne kadar korunursan korun, Rabbim verir zaten☺️
SuEr_Tu1512 sonbahar_2322 Bence sende kullanma doğum kontrol hapı kullanabilirsin onun yerine. Yada doğum doktorunla görüş o daha güzel yönlendircektir☺️
Sinemmm_23 sonbahar_2322 ne kusuru estağfurullah ben sadece bilgilendirmek amaçlı söyledim bence kullanmayın derim onun yerine bi çok yöntem var sağlığınız açısından iyi değil adet döngüsünü bozuyor ve bildiğim kadarıyla ilerde kullanmayı bıraksanız bile çocuk sahıbı olmakta çok zorluk yaratıyor
sonbahar_2322 SuEr_Tu1512 Doğumdan sonra. Doktorumla görüşürüm iğne demiştiniz yukarı da belki oda olabilir
Serenityyy1 Eşiniz niye istemiyor spiral taktırmanızı? Devlet hastanesine gidip doktora taktırmak istiyorum dediğiniz anda takıyorlar eşinizin ruhu bile duymaz 😂 Bu erkekler her seye karısıyor sanki çok biliyorlarmış gibi…
sonbahar_2322 Sinemmm_23 Anladım doğumdan sonra doktorla Görüşücem bu durumu ztn teşekür ederim cvp için belki bı yanlıştan döndüm bı kaç kişi önerdi için Bilgim vardi onu düşündüm söyledim 🤍