0267 Kızlar ben daha yeniyim gebelikte. Yani 5 haftalık henüz. Oruç konusunda doktora da soracağım fakat sizler ne yapacaksınız. Hani tutmamak var dinimizde biliyorum. Bebeğe küçük olduğu için acaba bir zararı olmaz mı diye düşünüyorum açıkçası
Aylaa123 0267 tutmayın gebeliğin ilk 3 Ayı riskli zatem bulantılar vs başlayıncada tam bir işkence oluyor gebeliğin tüm süresince oruç tutulmamalı bence dinen bile iznimiz var orucu daha sonrada tutabilirsiniz ama bebeğinizin bu zamanı bir daha gelmeyecek riske atmaya değmez
sednc0 0267 evet bebeğiniz küçük ama ilk üç ay gelişimi için oldukça önemli zaten bulantılar başlayınca çok zorlanıyorsunuz naçizane
AnayimBenAna_ 0267 ilk 3 ay gelişim zamanı, organlar oluşuyor zaten sen halsiz olucaksın bulantıların olucak vs bebek sürekli senden tükettiği için. Kendin diyosun kolaylık var diye, o zaman neyi zorluyosunuz gerçekten merak ediyorum..
0267 AnayimBenAna_ zorlama değil. Zaten gün içinde pek yemek tüketen biri değilim. Okul ev derken zaman bitiyor eve gelince yemeknserüveni başlıyor. Yani zaten normalde gündüz yemek yeme alışkanlığım pek yok o yüzden sormuştum. Bilmediğim için soruyorum sizler nasıl yapttiniz merak ediyorum sadece. Tabiki doktorum neyi önerirse onu yapacağım.