Nz1 Kızlar son adet tarihime göre hesaplamıştım ben, doktorum sorduğunda söyledim ama ultrasonda 5 gün ileriden gittiğini fark ettim. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Normal mi yani
seyma0661 Nz1 küsüratlara takılma demişti doktorum bazen öne geçebilir bazen geri gelebilir önemli olan organların gelişimi, anneden beslenebilmesi
DENIZ_55 Nz1 takılma 5 güm abartılı gün değil benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önde ama hersey normal dikkat ediyorum ama doktorum kötü olumsuz hiç konuşmadı sadece yemene dikkat et dedi senin az onu sorun etmezler
UraSsmom Senemsusi Benim bebeğim de 5 gün geriden geliyor hem devlete hem özele gittim ikisi de sorun değil dedi. En son 9 haftalıkken gitmiştim. Sıkmayın canınızı gelişimi iyiyse soeun olmaz.
Senemsusi seyma0661 dün detaylı usg yapıldı. 23 haftaydım ölcumleri 22de kalmıs :( ılkkez boyle bısey oldu, hep tamdı.
Senemsusi seyma0661 10 gün sonra gel tekrar görecegım dedi baskada bısey demedi malesef gelısım gerılıgı yasıyor galıba dedi 10 gün sonra göreyim ona göre dedi. Ve asırı canım sıkıldı
Beryy Benim aylardır iki hafta önden gidiyor 34 olduk 36 görünüyor ama adet tarihine göre olur muhtemelen doğum.
DENIZ_55 Beryy benimde ben şuan 33 oldum ama bebeğim 35 doktora sordum bebegin önde ve geride olması dogumu belirlemiyor dedi son adet gününe göre yapacağız dedi bende tmm dedim
Senemsusi gezentianne merhaba. Evet gittim 8 gün gerilik devam ediyor ama bebek gelişiyor. Yani 25 olmam gerekirken 24 tü hala :(
gezentianne Senemsusi Sorun olmaz ilk gebeliğim de 7-8 gün gerideydi hep şimdi de 28′im 5 gün geride :)
gezentianne UraSsmom 9 haftalıkken geri ise gerilik değildir ya geç döllenmedir son adetinizi değiştirmeleri lazımdı🧐
gezentianne Senemsusi Siz de takılmayın diye diyorm sadece bir tık minyondu ama doğunca inanılmaz gelişti 4 kg doğanları solladı🤣