Sena1302 Bugün kontrolüm vardı Burhan beye gittim detaylı ultrason için Ahmet beyi ve Doğum hastanesinde Ece hanım varmış ikisini önerdi Ece hanım da perinatologmuş. Maddiyatı Ahmet beyi aşan varsa Ece hanıma gidebilir devlet sonuçta Ayazayaz Leis Berenannesiceren Matcianne
Sena1302 Leis Hayır bilmiyorum Doğum hastanesini arayıp öğrenebilirsiniz Perinatolog Ece hanım derseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Esra3890 @Berenannesiceren bende çok övdüler ömer beyi ömer beye gittim randevumuz oldugu halde 1 buçuk saat bekledik hastane pis oturacak yer yok kan alma yeri berbat resmen bin pişman oldum bidaha önünden geçmem bide aynen iyi şeyler söylenmiyor hastane hakkında hiç tavsiye etmiyorum
Berenannesiceren Esra3890 ben bir kere gittim kavga ettim çıktım asla gitmem zaten hastane hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor
Leis Peki alışveriş için tavsiye verecek olan Yok mu nerden yapabiliriz bn Diyarbakır ım yabancısıyım yeni geldik daha
Matcianne Leis genelde e bebekten aldık biz eşyalarımızı arabamızı civildrn aldık beşik yatak nevresim takımı cibinliği falan da ali pınar köprüsü var bağlarda belki bilirsiniz mezarlığın karşısında bir mağaza var ordan aldık piyasaya göre çok uyguna geldi
Leis Matcianne civilde çeşit var mı araba için ben bi kere e bebekten baktım çok marka çeşiti yoktu beğenmedim zaten hiç birini